OBOŽAVALI SMO GA U FILMU "SAM U KUĆI", A ON SE TOTALNO UNIŠTIO! Bavi se drugim poslom i izgleda OVAKO - NIJE MEKOLI
Foto: Printscreen

neverovatno

OBOŽAVALI SMO GA U FILMU "SAM U KUĆI", A ON SE TOTALNO UNIŠTIO! Bavi se drugim poslom i izgleda OVAKO - NIJE MEKOLI

Novi dečak u nastavku slučajno se domogao mikročipa, koji je bio skriven u automobilu igrački, a za kojim tragaju opasni zločinci te on zbog svega toga postaje njihova meta

Objavljeno:

Glumac Aleksandar David Linc imao je sreću da stekne popularnost još kao dete, kada mu je pripala čast da u trećem nastavku franšize ,,Sam u kući” tumači glavnu ulogu, odnosno malog Aleksa.

Kako se u tom delu promenila kompletna glumačka ekipa, radnja filma je ipak ostala ista i bazirala se na istoj priči. Novi dečak u nastavku slučajno se domogao mikročipa, koji je bio skriven u automobilu igrački, a za kojim tragaju opasni zločinci te on zbog svega toga postaje njihova meta.

Iako Aleks nije stekao popularnost kao njegov prethodnik Makoli Kalkin, mnoge je iznenadila činjenica da je Linc potpuno napustio svet glume i da se danas bavi zaštitom životne sredina.

foto: Printscreen

Nakon snimanja filma ,,Sam u kući 3″, on je radio još na nekoliko projekata i onda su ga dečačke želje i ambicije prema glumi ipak prošle. Po završetku srednje škole odlučio je da upiše fakultet, a danas ima 31 godinu i živi u Los Anđelesu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.