POZNATA GLUMICA IMALA 108 KG NAKON TRI TRUDNOĆE SE BAŠ UGOJILA! Uz pomoć OVOG trika je izgubila 45 kg! HIT!
Džesika Simpson, Foto: printscreen

JOGA RATNIK

POZNATA GLUMICA IMALA 108 KG NAKON TRI TRUDNOĆE SE BAŠ UGOJILA! Uz pomoć OVOG trika je izgubila 45 kg! HIT!

Pozirala je u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu

Objavljeno:

Američka glumica, pjevačica te vlasnica modnog brenda Džesika Simpson izgubila je 45 kilograma nakon što je prošle godine rodila treće dete, malenu Birdi Mej.

Rezultate napornog vežbanja i odricanja od nezdrave ishrane pokazala je fotografijom na Instagramu. Pozirala je u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu na Hidden Hillsima, dok je zalazilo sunce.

- Započinjem nedelju stavom ratnika u skladu sa lepotom zalaska sunca, napisala je ispod fotografije i napravila referencu na pozu ratnika Virabhadrasane, koja je nazvana po Virabhadri, divljem mitološkom hinduističkom ratniku i utelotvorenju Šive.

Džesika je tako još jednom pokazala vitku liniju u sportskim helankama sa životinjskim printom i sportskom crnom brusu

Joga je postala deo svakodnevne rutine Džesike Simpson, a takođe je počela da prodaje liniju sportsku odeće Jessica SImpson Collection.

Otkako je s osnivačem Nine Westa sarađivala na izradi cipela pokrenula je 2005. firmu koja se bavi dizajniranjem i prodajom odeće, torbi, sunčanih naočara, nakita, cipela i parfema, ali i drugih artikala.

Nakon treće trudnoće imala je 108 kg, koji su joj pretili da ugroze njeno zdravlje, pa se nakon porođaja u martu 2019. obratila se dugogodišnjem treneru Harleju Pasternaku za pomoć. Tri trudnoće u osam godine ostavile su traga na njenoj liniji, a ona je htela da izgleda kao pre.

Njena dnevna rutina sadržavala je obveznih pet koraka na putu do cilja: hodanje, vežbanje, zdrava ishrana, najmanje sedam sati sna i održanje od tehnologije na sat vremena.

Džesika Simpson je udata za bivšeg NFL igrača Erika Džnsona od jula 2014. godine. Ponosni su roditelji 8-godišnje Maksvel i sedmogodišnjeg Ejsa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.