Američki glumac izvređao Srbe: Tamo deca puše već od 6. godine! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ Live! with Kelly and Michael Tv Show

neprijatno iskustvo

Američki glumac izvređao Srbe: Tamo deca puše već od 6. godine! (VIDEO)

Američki glumac Majkl Vederli, poznatiji kao Dinozo iz serije “NCIS” boravio je prošlog proleća u Beogradu, a u jednoj emisiji je pričao o tom iskustvu
Objavljeno:

Naime, glumac je oženjen doktorkom iz Srbije Bojanom Janković sa kojom je pored obilaska Crne Gore, svratio u Srbiju gde je boravio u Beogradu i njenom rodnom Novom Sadu. Napokon! 3 bambija onome ko pogodi šta se dešava Majklu u nastavku serije Bekstvo iz zatvora! (VIDEO) Budući da je ova serija bila jako gledana u našoj zemlji, logično njega su fanovi prepoznavali na ulici. - Serija se emituje u 200 zemalja, a prepoznaju me zaista svugde. Prošlog leta sam bio u Beogradu i pratilo me je neko dete. Imalo je oko deset godina. Konačno sam zastao posle nekoliko blokova i pitao ga šta hoće. Dečak je rekao: Iz it tru, ar ju Majkl Vederli - karikirao je glumac duboki glas koji više podseća na zlikovca iz filma, nego na dete.

foto: Printscreen/ YouTube/ Live! with Kelly and Michael Tv Show
Pošto su voditelji počeli da se smeju, Veterli je objasnio karikiranje. - Sva deca u Srbiji tako zvuče, puše cigarete od šeste godine. Rekao mi je da izgledam mnogo starije, a onda sam shvatio - oni tamo gledaju sezonu iz, valjda, 2003. godine - našalio se glumac i na račun toga da Srbi ne gledaju samo najaktuelniji TV program. Pogledajte kako je to izgledalo.

bulevar.b92.net

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.