Voditelj Top Gira usred seks skandala: Hvatao koleginicu za grudi i pokazivao joj polni organ! (FOTO)

nije mu prvi put

Voditelj Top Gira usred seks skandala: Hvatao koleginicu za grudi i pokazivao joj polni organ! (FOTO)

Voditelj čuvene emisije “Top Gear“ Kris Evans često je tema medija zbog nezgodnog karaktera i neprijatnih situacija koje priređuje ekipi emisije
Objavljeno:

Neimenovana žena koja je radila sa njim pre dvadesetak godina progovorila je o svom iskustvu kako bi zaštitila potencijalne buduće žrtve. Ona tvrdi da joj se udvarao, a kada nije želela da spava sa njim, hvatao je za grudi i pokazao joj je polni organ. Eksl Rouz i AC/DC imali prvi nastup u Lisabonu! (VIDEO) Producenti emisije nisu želeli da komentarišu navode koji su se pojavili u medijima, a žena koja je ispričala o svom iskustvu sa voditeljem je još uvek na psihoterapiji i antidepresivima zbog stresa koji je preživela.

- Kris je želeo da bude sa mnom, ali ja nisam htela jer sam se u to vreme već viđala sa nekim. On je onda naredio kolegama da ne razgovaraju sa mnom. Maltretirao me je. Govorio mi je da sam sr**e u svom poslu, a onda me je iz besa hvatao za grudi. Urlao je na mene i psovao za svaku sitnicu, čak i onda kad bih ga podsetila da emisija počinje za 10 minuta. Mislila sam samo na to da moram da radim svoj posao i da sve teče glatko - izjavila je Britanka. Ona je istakla da je Evans neretko pred njom štao go. - Nekada bi ga samo izvadio ili bi ušeto u sobu go. Ponekad je bio u erekciji. To se događalo svaki dan - zaključuje žena.
Njenu priču su potvrdile su bivše kolege koje su radile sa Krisom Evansom. Mnogi su ga optuživali za verbalno zlostavljanje. (Espreso.co.rs/ bulevar.b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.