TRAMP MI JE REKAO DA GA PODSEĆAM NA ĆERKU DOK SMO VODILI LJUBAV: Ispovest ove glumice digla Ameriku na noge!
Donald Tramp niže aferu za aferom, Foto: Profimedia/Fonet

Skandal

TRAMP MI JE REKAO DA GA PODSEĆAM NA ĆERKU DOK SMO VODILI LJUBAV: Ispovest ove glumice digla Ameriku na noge!

Stormi kaže da je seks bio u najbolju ruku prosečan: Obavili su sve u jednoj pozi, i Stormi je dobila "ono što bi i očekivala od čoveka njegovih godina"

Objavljeno:

Stormi Danijels, porno glumica kojoj je navodno plaćeno 130 hiljada dolara kako bi ćutala oko navodne afere sa Donaldom Trampom objavljen je u američkom magazinu s tvrdnjama koje, prema mnogima, dočaravaju nastran odnos Donalda Trampa prema ženama.

Naime, Stormi (38), razgovarala je s Touche magazinom 2011., ali intervju je ostao neobjavljen do ove nedelje, pošto su glasine o njihovoj navodnoj aferi dospele do Wall Street Journala, prenosi Express.

Ipak, Tramp je javno odbio svaku pomisao da ima istine u svemu ovome.

Imao je seks s njom tri meseca nakon što se Melanija porodila

Stormi je otkrila da se njihova kratka afera svodila samo na seks, a navodno se odvijala u VIP apartmanu današnjeg predsednika, u njegovom hotelu Lake Tahoe.

Sve se dešavalo u julu 2006., tri meseca pošto je Melanija Tramp rodila Barona.

Kako bi potvrdila da govori istinu, Stormi je pristupila i testiranju poligrafom za vreme intervjua. Par se upoznao na revijalnom golf turniru, a nakon kratkog upoznavanja, Stormi je ispričala kako je Donald svratio u deo predvorja koji je sponzorisala njena produkcijska kuća, Wicked Pictures.

Stormi Danijels je navodno dobila lepe pare da ćuti o svemu
Stormi Danijels je navodno dobila lepe pare da ćuti o svemufoto: Profimedia

Tada ju je, slično kao Melaniju godinama ranije, vrlo direktno pitao za telefonski broj, ponašajući se pritom kao potpuno slobodan čovek.

Kad ju je pozvao na večeru, ona je prihvatila, ali uprkos tome što se sredila za izlazak, on je hteo nešto drugo. Stormi ga je zatekla u apartmanu, kako se izležava na kauču u pidžami, gledajući TV.

Ona je htela da ga "podbode", pa ga je pitala mu: "Zna li gospodin Hju Hefner da si mu ukrao imidž?", zbog čega se Tramp unervozio.

Seks je bio bez veze

Uprkos lošem početku noći, par je večerao, a ona je u jednom trenutku otišla u kupatilo i kad se vratila pronašla Trampa kako sedi na krevetu. Kad joj je rekao "dođi ovde", pomislila je "uf, evo krećemo". Tada su počeli da se ljube.

Stormi kaže da je seks bio u najbolju ruku prosečan: Obavili su sve u jednoj pozi, i Stormi je dobila "ono što bi i očekivala od čoveka njegovih godina". Priznala je da nisu koristili zaštitu.

Perverzno priznanje na jastuku

Ono što je američku javnost najviše šokiralo je prepričavanje njihovih "šaputanja na jastuku", u kojima joj je Tramp govorio "Ti si strašna, prekrasna i pametna, baš me podsećaš na moju ćerku!"

Trampa optužuju da ima čudan odnos sa ćerkom Ivankom
Trampa optužuju da ima čudan odnos sa ćerkom Ivankomfoto: Fonet

Podsetimo, američki mediji su optuživali Trampa da ima u najmanju ruku "čudan" odnos sa ćerkom Ivankom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.