NAJVEĆI DŽUKAC ILI SAMO BUDALA: Dobio nagradu pa se pred celim svetom zahvalio I LJUBAVNICI I ŽENI?! (FOTO)
Glumac Evan Mekgregor drži govor, Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Holivud se zaledio

NAJVEĆI DŽUKAC ILI SAMO BUDALA: Dobio nagradu pa se pred celim svetom zahvalio I LJUBAVNICI I ŽENI?! (FOTO)

Kada je Juan Megregor dobio priznanje za najboljeg glumca, svi su očekivali simpatičan i šaljiv govor

Objavljeno:

Kada je Evan Mekgregor dobio priznanje za najboljeg glumca, i to za svoje tumačenje likova blizanaca Emeta i Roja u seriji Fargo, svi su - budući da je reč o šarmantnom i duhovitom čoveku - očekivali simpatičan i šaljiv govor.

Međutim, zgodni glumac iskoristio je ovu priliku da digne veliku prašinu.

- Najpre bih voleo da kažem hvala Iv, koja je bila uz mene 22 godine, kao i našoj deci Klasi, Ester, Džamijanu i Anuk. Oduvek sam voleo glumu i imam divne prijatelje iz ovog sveta. Ne bi bilo Emeta bez Dejvida Tjulisa i ostalih, a ne bi bilo Reja bez Meri Elizabet Vajnsted - izjavio je Megregor.

Šta je u ovom govoru čudno? Ukratko, to što je Megregor još uvek u braku s pomenutom Iv, a više puta je fotografisan kako razmenjuje nežnosti i šeta držeći se za ruke s koleginicom Meri Elizabet Vajnsted.

A post shared by Тетя Роза (@auntietalks) on

Svi prisutni ostali su u šoku, a vest o ovom govoru bacila je u senku čak i činjenicu da su na pomenutom događaju Anđelina Džoli i Dženifer Aniston bile u istoj prostoriji.

Ova izjava izazvala je i burnu raspravu na Tviteru, gde su korisnici ove društvene mreže raspravljali o tome je li ovaj potez Juana Megregora bio džentlmenski ili nefer prema majci njegove dece

Naravno, sve je najviše interesovalo šta o svemu tome misli Iv Mavrakis, koja je 22 godine u braku s poznatim glumcem. Iako par već mesecima ne živi zajedno, sve oči su i dalje uprte u nju, zbog čega ona uspešno izbegava medije.

Glumac Evan Mekgregor drži govor
Glumac Evan Mekgregor drži govorfoto: Reuters / Mario Anzuoni

Međutim, novinari Dejli mejla uspeli su da kontaktiraju s njom i pitaju je da da li joj se dopada Juanov govor na dodeli Zlatnih globusa.

- Ne. Ne dopada mi se njegov govor - izjavila je ona kratko.

Novinare je zanimalo zbog čega, a Iv je odgovorila:

- Baš iz razloga iz kog me to pitate. Neću reći više ništa na ovu temu.

Bonus video:

10 najlepših venčanica koje su nosile poznate holivudske dame

Za svoj big day Kejt Mos, Kejt Midlton, Odri Hepbern, Elizabet Tejlor i mnoge druge poznate dame su odabrale impresivne kreacije svetski poznatih dizajnera. Pogledajte koje se smatraju najlepšim ikada....

(Espreso.co.rs / Izvor: glossy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.