SRBI SU GA OBOŽAVALI I GOVORILI DA JE NAJVEĆI CAR! Sada je optužen za više silovanja: Gušio me je dok se nisam ONESVESTILA (FOTO)
Foto: Promo

šok za sve

SRBI SU GA OBOŽAVALI I GOVORILI DA JE NAJVEĆI CAR! Sada je optužen za više silovanja: Gušio me je dok se nisam ONESVESTILA (FOTO)

Deni Masterson (41), najpoznatiji po ulozi u seriji "Vesele sedamdesete" dobio je otkaz zbog navodnih optužbi za silovanje od strane čak četiri žrtve

Objavljeno:

Priča o zlostavljanjima pojavila se još pre nekoliko meseci.

Prva od četiri navodne žrtve iz sajentološke sekte koja je pod imenom i prezimenom dala izjavu za medije bila je Krisi Karlen Brihel.

Krisi je optužila je Denija da ju je silovao dok su bili u vezi, početkom 2000. U izjavi koju je dala policiji, opisala je da je bila onesvešćena, a kada se probudila, shvatila je da je glumac siluje.

- Tada mi je stavio ruke oko vrata i gušio me je dok se nisam ponovo onesvestila - rekla je u svojoj izjavi Krisi koja tvrdi da ni vrh crkve, ni policija nisu reagovali.

Inače, on je tada izjavio da nije bio upleten u bilo kakve sumnjive radnje i dodao je da su lažne optužbe potekle od Leah Remini, koja je ohrabrila jednu od žena da glumca prijavi policiji i da sve ima veze sa njegovom otvorenom posvećenošću sajentologiji.

Inače, bivša članica sajentološke crkve, glumica Leah Remini, je prva otkrila priču jedne od žrtava i to u svojoj dokumentarnoj seriji.

- Policija govori da je Deni pod istragom, ali to je laž. Njega istražuje detektivka koja redovno odlazi na sajentološke sastanke i druženja - rekla je Remini.

Ostale žrtve se nisu još oglašavale.

Dani Masterson je snimio dve sezone Netflixove serije "The Ranch" u kojoj glumi uz Aštona Kučera sa kojim je glumio i u neverovatno populrnoj seriji "Vesele sedamdesete". Ipak, on se u trećoj sezoni neće pojaviti jer je prekinuta svaka saradnja sa njim.

- Producenti serije "The Ranch" otpisali su lik Denija Mastersona iz treće sezone. Juče je bio njegov posljednji dan na poslu - objavili su danas iz Netfliksa.

A post shared by dannymasterson (@dannymasterson) on

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Hajda u seriji "Vesele sedamdesete" koja je bila jedna od najpopularnijih u našoj zemlji negira sve.

- To su besmislene laži i veselim se trenutku kada ću potpuno da očistim svoje ime.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.