NAJBIZARNIJE SMRTI ZVEZDA: Pojeo je pas, udavila se u ŠOLJI...
Foto: Wikipedia

tuga

NAJBIZARNIJE SMRTI ZVEZDA: Pojeo je pas, udavila se u ŠOLJI...

Mnoge zvezde skončale su bizarno i tragično, ali smrt ovih zvezda ostaće upamćene kao najbizarnije

Objavljeno:

Bacila se sa znaka Holivuda

Kad je glumačka karijera Peg Entvistl krenula silaznom putanjom, ona je bukvalno umrla pod holivudskim svetlima. Bilo je to 1932., a njena uloga je upravo bila izbačena iz serijala RKO: 13 žena. U potpunom očaju, došla je do prepoznatljivog holivudskog znaka, koji je tada bio znak Holivudlenda!

Popela se na 15 metara visoke elektronske merdevine iza slova H, izgubivši na tom putu cipelu, da bi se potom bacila sa slova na zemlju. Iza sebe je ostavila poruku u kojoj je napisala "žao mi je što sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo napravila puno ranije, poštedela bih sebe i druge puno boli".

foto: Wikipedia

Umro s divovskim dildom u ustima

Ramona Navara zapravo su ubila dvojica huligana u njegovoj kući u Čikagu. Navaro je započeo svoju glumačku karijeru u nemom filmu, a često je glumio romantične zavodnike, glavnu mušku zvezdu. U privatnom je životu bio homoseksualac i katolik, što mu je stvaralo poprilično problema. Zbog toga je počeo da pije, a njegove ubice zapravo su bili dvojica muškaraca kojima je platio da dođu do njega zbog seksa.

foto: Wikipedia

Oni su mislili kako Navaro ima puno novca skrivenog u kući, koji su želeli da ukradu. Naposletku su ga zadavili te u njegovim ustima ostavili ogroman dildo koji mu je 45 godina ranije poklonio Rudolf Valentino.

Nestao bez traga

Džejms Hofa nije bio slavna ličnost zbog glumačkog ili pevačkog talenta, već zato što je bio dobro poznat aktivista i pripadnik organizovanog kriminala koji je nestao i smatrao se nestalim 1975.

foto: Wikipedia

Kad je nestao, to nije bilo prvi put da je nestao s lica Zemlje. To je izveo i 1960-ih, pa se u javnosti pojavio s još čvršćim vezama s mafijom. Nakon što je pobegao iz grada i izbegao hapšenje zbog krađe iz penzinog fonda, FBI mu je pokušao ući u trag godinama, no bezuspešno. Na kraju je proglašen mrtvim iako njegovo telo nikad nije pronađeno.

Mrtvu pijanu pojeo je pas

Mari Provost nekada je bila velika zvezda nemog filma, ali nije uspela da napravi prelaz u eru filma sa zvukom, budući da je imala snažan naglasak iz Bronksa. To joj je okončalo karijeru, a Mari se okrenula alkoholu zajedno s ljubavnikom Grete Garbo, Džekom Gilbertom.

foto: Wikipedia

Provost je umrla godinu dana nakon Gilberta, a njeno telo je pronađeno napola pojedeno u njenom stanu. Obdukcijom je utvrđeno da je završila u alkoholnoj komi, a njen je pregladneli pas njeno telo iskoristio kao izvor hrane.

Udavila se u WC šolji

Tragične priče nisu ništa neobično u Holivudu, a upravo je takva priča Lupe Velez koja je 1930-ih bila tzv. femme fatale di mova. Rođena u Meksiku stekla je slavu kao izvođačica burleski, ali njena smrt jedna je od zasigurno najbizarnijih smrti zvezda.

foto: Wikipedia

Pronađena je mrtva u svom domu s glavom u WC šolji, doslovno udavljena u njoj. U svojoj oproštajnoj poruci je napisala kako je očajna nakon što ju je napustio otac njenog deteta, a nakon toga je uzela veliku dozu sedativa. Pretpostavka je kako joj je bilo muka, pa je išla na WC da povrati, ali na kraju je izgubila svest i udavila se.

Ostao bez glave za vreme snimanja Spilbergovog filma

Ponekad je do bizarne smrti došlo i na filmskom setu, a pravi primer toga je i dekapitacija Vika Morova. On je glumio u Spilbergovom filmu Zona sumraka te je snimao scenu s helikopterom koji nisko leti, a on mu je slučajno odsekao glavu. Spilberg i pilot Dorset Vingo na sudu su bili osumnjičeni zbog ubistva iz nehata, no ipak su oslobođeni.

Natali Vud pala (ili je gurnuta) s jahte

foto: Wikipedia

Pre 35 godina Natali je otišla na krstarenje jahtom sa svojim suprugom Robertom Vagnerom, a pridružili su im se Kristofer Voken i Denis Davern. Voken joj je u to vreme bio filmski partner u filmu Brainstorm.

Na tom putovanju, Vudova se navodno napila i pala s broda. Slučaj je nazvan nesrećom, no tokom godina su se razni ljudi javljali tvrdeći kako su muškarci na brodu imali dogovorenu priču i da je ona verovatno gurnuta.

(Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.