POSLE NJE SVAKI MUŠKARAC NEMA VOLJU ZA ŽIVOTOM: Milioner javno, plače, kuka i moli za najlepšom ženom sveta od kad ga je ostavila! (FOTO)
Foto: AP

Razumemo ga

POSLE NJE SVAKI MUŠKARAC NEMA VOLJU ZA ŽIVOTOM: Milioner javno, plače, kuka i moli za najlepšom ženom sveta od kad ga je ostavila! (FOTO)

Prelepa glumica je postala prava "lomilica" muških srca

Objavljeno:

On je jedan od najinteligentnijih i najbogatijih ljudi na svijetu, ali i on je samo muškarac koji pati za ženom svog života. Elon Mask otvorio je dušu u intervjuu za magazin "Rolling Stone" i progovorio o raskidu s Amber Herd, najlepšom ženom sveta koja je bila fatalna ne samo za njega, nego i za najvećeg zavodnika u Holivudu, Džonija Depa.

Koliko mu je stalo do Amber dokazuje Maskova izjava iz 2010. godine da bi "radije zabio viljušku u ruku nego ikad pisao o privatnom životu".

Sad je direktor "Tesle" i "Space X-a" ipak priznao da mu je teško da upoznaje nove ljude, a naročito mu je teško da pronađe nekoga s kim će biti u dugoj vezi i koga će smatrati svojom srodnom dušom. Čak je pitao autora intervjua Nila Štrausa zna li on nekoga s kim bi to mogao da ostvari.

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone) on

- Ako nisam zaljubljen, ako nisam u dužoj vezi, nisam srećan. Nikad neću biti srećan bez nekoga. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nije da ne znam kako je to, sam sam u toj praznoj kućerini dok moji koraci odjekuju hodnikom, niko nije sa mnom, niko nije na tom jastuku pored mene, j***te. Kako da budem srećan u takvoj situaciji - zavapio je Mask.

Nije se stideo ni da prizna da mu je raskid teško pao, a raskinuli su zbog pretrpanih rasporeda.

- Ona je raskinula više sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam zbilja zaljubljen, zbilja me bolelo - rekao je i dodao da je tjednima nakon prekida bio očajan.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Čini se da je Amber pročitala taj intervju jer su ih u subotu ujutru fotografi snimili kako zajedno doručkuju u Šerman Ouksu. Nakon doručka su otišli u istom smeru, a Mask je u ruci nosio kopiju "GQ-a" s Amber na naslovnici.

Nažalost po Maska, usamljenost ga prati čitav život.

- Kad sam bio dete, rekao sam da nikad ne želim biti sam - priznao je.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Svoju prvu ženu Džastin Vilson upoznao je na fakultetu u Ontariju, kad ju je pozvao na sladoled. Ona ga je odbila jer je morala da uči, no on je došao na njena vrata s dva polurastopljena sladoleda. Iako je prešao na drugi fakultet, nastavio je da joj šalje ruže. Ponovno su se sreli kad je on počeo da radi na svom prvom start-apu, a ona na svom prvom romanu. Venčali su se 2000. godine, preselili se u Los Anđeles, a zajedno imaju pet sinova, blizance i trojke.

Rastali su se 2008. godine, nakon čega je on počeo da se viđa s glumicom Talulom Rajli. Oženio je nakon dve godine, a potom su se dve godine kasnije razveli.

- Bile su to četiri divne godine. Voleću te zauvek. Usrećićeš nekog jednog dana - napisao je tad na Tviteru.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Ispostavilo se da ipak nisu mogli jedno bez drugog pa su se godinu kasnije opet venčali. Još jednu godinu kasnije brak je opet pukao.

- I dalje se viđamo i brinemo jedno o drugom - rekla je Rajli u istom intervjuu za "Rolling Stone".

Prošle godine Mask je upoznao Amber, a jasno je kako je najseksi žena sveta osvojila ekscentričnog bogataša.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

(Espreso.co.rs / Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.