BILA JE PAMETNA, PA POTPISALA UGOVOR! Hjuova udovica ipak nije ostala kratkih rukava, evo šta dobija posle njegove smrti!
Foto: Profimedia

kakav poklončić!

BILA JE PAMETNA, PA POTPISALA UGOVOR! Hjuova udovica ipak nije ostala kratkih rukava, evo šta dobija posle njegove smrti!

Vrednost joj je još porasla!

Objavljeno:

Iako se pričalo da joj neće ostaviti ništa, 60 godina mlađa udovica Hjua Hefnera, Kristal Haris, ipak nije ostala kratkih rukava nakon njegove smrti.

PLEJBOJ JE IZ TESTAMENTA IZOSTAVIO 60 GODINA MLAĐU UDOVICU! Njegovo bogatstvo se deli na dve strane!

Naime, ona je sa njim potpisala predbračni ugovor kojim joj je unapred poklonio sedam miliona dolara vrednu vilu koju joj je kupio 2013. godine i iznos od pet miliona dolara, piše TMZ.

Vila koju je Cristal nasledila ima četiri spavaće sobe, garderober, pet kupatila, sto za poker, ogroman bazen. Hju ju je kupio za nešto manje od pet miliona dolara, ali sada joj je vrednost porasla.

foto: AP

Ipak, takva nekretnina dolazi s visokim mesečnim troškovima pa se u avgustu iznajmljivala za 25 hiljada dolara mesečno, a u septembru je oglas nestao pa u njoj verovatno neko već živi.

DANI HEDONIZMA ZA NJEGA SU ODAVNO PROŠLI, PRED SMRT JE JEDVA HODAO! Objavljen poslednji snimak Hjua Hefnera!

Bogatstvo Hugha Hefnera procenjuje se na 43 miliona dolara, a to ne uključuje Plejboj vilu koju je u julu prodao za 100 miliona dolara svom susedu Darenu Metropulosu pod uslovom da u njoj može ostati do smrti. Njegovo bogatstvo razdeliće njegova deca, a nešto će dobiti i dobrotvorna udruženja.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.