POBEDNIK EVROVIZIJE SE BORI ZA ŽIVOT: Salvador Sobral hitno hospitalizivan (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

POVUKAO SE SA SCENE

POBEDNIK EVROVIZIJE SE BORI ZA ŽIVOT: Salvador Sobral hitno hospitalizivan (FOTO) (VIDEO)

Zadnji nastup šarmantni Portugalac imao je u Estorilu 8. septembra pre nego što je hospitalizovan

Objavljeno: 20:23h

Ovogodišnji pobednik Evrovizije, portugalski muzičar Salvador Sobral ponovno puni medijske stranice, ali ovoga puta jer je morao da se povuče sa muzičke scene kako bi se posvetio svom narušenom zdravlju.

Naime, portugalski pevač otkazao je sve nastupe i primljen je u bolnicu u Santa Kruzu na intenzivnu negu gde je smešten zbog bolesti srca. Portugalac koji je osvojio simpatije Evrope emotivnom baladom, mora na transplantaciju srca, a portugalski mediji pišu kako mu je život u opasnosti i da pevač ima sve manje vremena dok čeka novo srce.

Najbolji kardiolozi brinu o zdravlju 27-godišnjeg pevača, a prema navodima jednog portugalskog lista, čak i ako se nađe kompatibilno srce za Salvadora, pitanje je hoće li njegov organizam biti dovoljno jak da ga primi, prenosi jutarnji.hr.

Zadnji nastup šarmantni Portugalac imao je u Estorilu 8. septembra pre nego što je hospitalizovan. Pratilo ga je 3000 ljudi, a mladi pevač na kraju je vrlo emotivno interpretirao pobedničku pesmu Evrovizije. Na sceni mu se pridružila i njegova sestra Luisa Sobral, koju je zagrlio te se rasplakao pred publikom koja nije ostala ravnodušna.

Salvador Sobral doneo je prvu pobedu Portugalu u takmičenju za najbolju pesmu Evrope i to sa numerom “Amar Pelos Dois” (Ljubav za dvoje).

(Espreso.co.rs / Gloria.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.