Okrutna igra prelepe milionerke: Anđelina otkrila kako je birala decu u Kambodži i razbesnela ceo svet!
Foto: AP

PONIŽAVAJUĆE I SUROVO!

Okrutna igra prelepe milionerke: Anđelina otkrila kako je birala decu u Kambodži i razbesnela ceo svet!

Njena taktika bila je, naime, okrutna psihološka igra koju nijedno dete ne treba da doživi i zbog koje je bilo i suza

Objavljeno:

Popularna glumica prvi put posle dužeg vremena dala je intervju. Nakon što vidi kako je javnost reagovala na pojedine delove, još dugo se neće obratiti novinarima...

Iako je poznata kao veliki humanitarac i već više od 15 godina pomaže siromašnim zajednicama u državama razorenim ratom, Anđelina Džoli ovih dana mora da poradi na svom imidžu, pogotovo u Kambodži.

Slavna glumica ima poseban odnos sa ovom zemljom i njenim stanovnicima jer je tako usvojila svoje prvo dete - sina Medoksa, a potom režirala svoj drugi film.

DŽULIJA ROBERTS SA SUPRUGOM I DECOM U BEOGRADU! Slavna glumica uživa u čarima Srbije (FOTO)

foto: Amy Sancetta

Anđelina trenutno promoviše upravo ovo ostvarenje, nazvano First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers. Glavna uloga pripala je amaterki Sareum Srej Moč, a Anđelina je u intervjuu koji je dala listu Vanity Fair objasnila kako je birala najmlađe glumce.

Njena taktika bila je, naime, okrutna psihološka igra koju nijedno dete ne treba da doživi i zbog koje je bilo i suza.

Ona je, naime, stavljala na sto novac i tražila od dece da smisle nešto za šta im taj novac treba. Zatim bi deci bilo dopušteno da ga uzmu, a režiser bi ih uhvatio u krađi i deca bi morala da smisle neku laž na licu mesta.

- Srej Moč je dugo, dugo gledala novac - rekla je Anđelina. - Kad je bila primorana da ga vrati, ophrvale su je emocije. Kad smo je pitali za šta bi iskoristila novac, rekla je da je njen deka umro i da nemaju dovoljno novca za pristojnu sahranu.

foto: Reuters

Razumljivo, korisnici društvenih mreža osuđuju Džolijevu zbog ovakve surovosti.

- Zašto, zaboga, Anđelina Džoli i njena ekipa traumiraju siromašnu decu u Kambodži? - samo je jedan od komentara na Tviteru, a ima i onih koji glumicu i režiserku nazivaju ludom i surovom ženom.

(Espreso.co.rs / Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.