SEĆATE LI SE DEVOJČICA BLIZNAKINJA IZ KJUBRIKOVOG "ISIJAVANJA"? One su uterale mnogima strah u kosti, a evo kako danas izgledaju!
Foto: Printscreen/youtube

sestre barns

SEĆATE LI SE DEVOJČICA BLIZNAKINJA IZ KJUBRIKOVOG "ISIJAVANJA"? One su uterale mnogima strah u kosti, a evo kako danas izgledaju!

Film "Isijavanje" je snimljen daleke 1980. godine ali ga i današnje generacije gledaju kroz poluzatvorene oči

Objavljeno:

One su krive što su identični blizanci stekli horor reputaciju. Liza i Luiz Barns su u “Isijavanju” s Džekom Nikolsonom ovekovečile najjezivije sestre u istoriji filma.

Film "Isijavanje" je snimljen daleke 1980. godine ali ga i današnje generacije gledaju kroz poluzatvorene oči. Sestre Barns su posle premijere nestale i nikada se više nisu eksponirale u javnosti. Liza je diplomirala književnost, a Luiza mikrobiologiju.

Danas njih dve ne nose identične plave haljine i ne lutaju hodnicima dovikujući "Deni, dođi i igraj se s nama zauvek, zauvek".

I dok su sestre Barns identične bliznakinje, Grejdi sestre iz filma je trebalo da imaju osam i deset godina. Pošto su male glumice bile bliznakinje, većina gledalaca je pretpostavila da su i fiktivne horor junakinje to isto.

(Espreso.co.rs / Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.