"ABORTUS KOJI SAM IMALA KAO TINEJDŽERKA..." Mračna PROŠLOST prelepe glumice mnoge će ZAPREPASTITI
Foto: Printscreen/Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

NJENA PRIČA

"ABORTUS KOJI SAM IMALA KAO TINEJDŽERKA..." Mračna PROŠLOST prelepe glumice mnoge će ZAPREPASTITI

Odgajana je po budističkim principima, kao model se oprobala već sa 15 godina, ali ubrzo bila zlostavljana, i kao tinejdžerka dovedena pred tešku odluku - abortus

Objavljeno:

Zvezda filmova "Ubiti Bila" i "Petparačke priče", Uma Turman, rođena je 29. aprila 1970. godine, svoju glumačku karijeru započela krajem osamdesetih godina prošlog veka, dok se pre toga oprobala u modelingu te se našla na naslovnici britanskog Voguea 1985.

Bila je udata za kolegu Garija Oldmana, ali brak je opstao samo dve godine, a potom i za Itana Houka, sa kojim ima ćerku Maju Rej, a onda ponovo ostala trudna i 2002. godina rodila sina Roana.

Kasnije je upoznala multimilonera Arpada Busona, za koga se verila i rodila i treće dete ćerku Lunu, međutim, 2014. se razvela i od ovog partnera.

Uma je jednom prilikom otkrila svoju ''mračnu'' tajnu, kako ju je sama nazvala, i time se pridružila negodovanju Teksaškog zakona o zabranjivanju abortusa.

Ona se javno obratila tada i iznela svoje iskustvo, kako prenosi Today:

- Abortus koji sam imala kao tinejdžerka bila je najteža odluka u mom životu, ona koja me je tada mučila i koja me sada rastužuje, ali je to bio put do života punog radosti i ljubavi koji sam doživela.

Izbor da ne zadržim tu ranu trudnoću omogućio mi je da odrastem i postanem majka kakva sam želela i koja sam trebala da budem, objasnila je Uma.

Međutim, kada je imala 16 godina, živela u studijskom stanu na Menhetnu i počela svoju filmsku karijeru, otišla je u klub jedne zimske večeri i upoznala skoro 20 godina starijeg kolegu, koji ju je ubrzo nakon toga namamio u hotelsku sobu i seksualno zlostavljao, otkrila je jednom prilikom za New York Times.

- Pokušala sam da kažem ne, plakala sam, uradila sam sve što sam mogla.

Rekao mi je da su vrata zaključana, ali nikad nisam pritrčala i probala da otvorim kvaku.

Kada sam došla kući, sećam se da sam stla ispred ogledala i pogledala svoje ruke i bila tako ljuta na njih što nisu krvave ili nemaju modrice.

U takvim situacijama se ili borite ili predate, verovatno.

Postajete više ili manje popustljivi, a ja mislim da sam postao manje popustljiva, zaključila je glumica.

Kasnije je otkrila da je reč o producentu Harviju Vajnstinu koji je danas u zatvoru, osuđen na 23 godina zbog mnogih napada seksualne vrste.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/T.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.