KO JE ZVAO ZANOSNU GLUMICU NA ORGIJE? Iznela informacije nakon TOLIKO GODINA: Smučiće vam se DAN kad čujete...
Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

STRAŠNO

KO JE ZVAO ZANOSNU GLUMICU NA ORGIJE? Iznela informacije nakon TOLIKO GODINA: Smučiće vam se DAN kad čujete...

Ističe da je pobegla sa zabave

Objavljeno:

Glumica Rebel Vilson tvrdi u svojim memoarima "da ju je član britanske kraljevske porodice jednom pozvao na orgije i konzumaciju droge" tokom zabave u južnoj Kaliforniji, piše Page Six.

Iako australijska glumica ne imenuje o kojem članu kraljevske porodice je reč, tvrdi da je osoba muškarac i da je moguće "petnaesti ili dvadeseti u redu za britanski prestol".

Rebel tvrdi da je dobila poziv u zadnji čas 2014., a osoba iz kraljevske porodice objasnila joj je da je potrebno "više devojaka" na zabavi srednjovekovne tematike koja se održavala u kući američkog tehnološkog milijardera u blizini Los Anđelesa.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Kakva savršena prilika za pronaći dečka, pomislila sam -piše glumica u svojoj knjizi. Vilson se prisetila da su na zabavi bili i akrobati koji se njišu, muškarci koji se bore na konjima i bazen pun žena obučenih kao sirene, kao i da je videla člana britanske kraljevske porodice dok su se narkotici delili.

Ističe da je pobegla sa zabave.

- Gledam britanskog kraljevskog plemića kako se koprca uokolo dok neprestano podižem svoje grudi. One su moja najbolja fizička crta - napisala je i dodala da se nakon raskošnog vatrometa pojavio još jedan neimenovani muškarac s nečim što je izgledalo poput slatkiša, a zapravo je bila droga MDMA.

Rebel Vilson
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na njeno pitanje čemu to služi, dobila je odgovor: ''Oh, to je za orgije... Orgije inače počinju u ovo vreme". Glumica je bila šokirana, ali tada je shvatila komentar da je potrebno još devojaka.

Dodala je da je tada bila nevina, te je pobegla sa zabave bez da je svedočila orgijama.

- Nepotrebno je reći da sam podigla svoju devojačku haljinu i pobegla odatle što sam brže mogla - zaključila je.

Bonus video:

00:09

Espreso na festivalu Street Food u Berlinu

(Espreso/Telegraf/N.L./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.