MOĆNA ŽENA JOJ UPUTILA UVREDU, A ONA ŽESTOKO ODGOVORILA: Ovo će se GODINAMA PREPRIČAVATI, da li je realno?
Glumica, Foto: CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

OVO SU DETALJI

MOĆNA ŽENA JOJ UPUTILA UVREDU, A ONA ŽESTOKO ODGOVORILA: Ovo će se GODINAMA PREPRIČAVATI, da li je realno?

Iako je producentkinja koja ju je kritikovala kasnije rekla da se kaje zbog toga, mlada glumica nije izdržala da se ne osvrne na neprijatne komentare o svom izgledu i radu

Objavljeno: 12:49h

Holivudska glumica Sidni Svini (26), koja je stekla svetsku slavu ulogom u seriji "Euforija", danas važi za jednu od najpoželjnijih žena sveta, a mediji je često nazivaju naslednicom slavne Pamele Anderson.

Plavokosa, plavooka, punih usana i bujnih oblina, Sidni se izdvaja već na prvi pogled, a mnogi zanemaruju činjenicu da se ona dokazala i kao perpsektivna glumica i može da se pohvali talentom.

Ona je podelila na Instagramu fotografije sa svog odmora u Meksiku, a u opisu je istakla:

"Taj stajling govori sve što hejteri treba da znaju", "Ne treba da se izvinjavaš", "Samo su ljubomorni"... komentarišu njeni fanovi.

Podsetimo, Sidni Svini pre nekoliko dana se našla na meti kritika ugledne holivudske producentkinje Kerol Baum, koja ima pozamašnu biografiju i višedecenijsku uspešnu karijeru.

Izvinite što imam odlične s*se i ispravne stavove!

S time se, međutim, ne slažu svi, a Sidni Svini je sada odgovorila na nedavne kritike na njen račun.

Kako je istakla izvršna producentkinja filmova "Dead Ringers", "Father of the Bride", "Buffy the Vampire Slayer" i mnogih drugih, gledala je Sidninu komediju "Anyone But You" i ocenila je kao "negledljivu".

– Rekla sam svojim učenicima: "Objasnite mi ovu devojku. Ona nije lepa, ne ume da glumi. Zašto je tako popularna?" – rekla je Baumova novinarima nakon nedavne specijalne projekcije njenog filma "Dead Ringers".

Sidni Svini potom se oglasila preko svog predstavnika za medije, koji je za PageSix istakao da je "tužno" to što je Kerol Baum odlučila da "napadne drugu ženu".

Plavokosa, plavooka, punih usana i bujnih oblina
Plavokosa, plavooka, punih usana i bujnih oblinafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Ako je to naučila posle decenija u ovoj industriji i oseća da je prikladno da uči svoje učenike tome, to je sramota – kaže PR glumice.

Sidnin profesor glume Skot Sedite takođe ju je odbranio i istakao da je ona "ozbiljna glumica", koja je "u ovom poslu doživela i uspone i padove", a Kerol Baum je posle svega izjavila da se kaje zbog svojih komentara.

Nije moj stil da se tako i****m po glumcu – rekla je producentkinja za TMZ.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Glossy/T.S.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.