ZA NJIH KAŽU DA SU "LEPOTICA I ZVER": Snimili ih kako se LJUBE, a onda su svi spustili pogled ka njenim STOPALIMA
Monika Beluči i Tim Barton se ljube u restoranu, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

šta je ovo?

ZA NJIH KAŽU DA SU "LEPOTICA I ZVER": Snimili ih kako se LJUBE, a onda su svi spustili pogled ka njenim STOPALIMA

Kroz ove slike smo ih i malo bolje upoznali

Objavljeno: 08:47h

Monika Beluči i Tim Barton istražuju ovih dana Kalkatu u Italiji. Romantično putovanje poznatog para zabeleženo je okom paparaca.

Nove fotografije trebalo bi da razuvere i one koji najviše sumnjaju u ljubav glumice i reditelja. Kroz ove slike smo ih i malo bolje upoznali, a detalj njenog stajlinga iznenadiće mnoge, dobro upućene u njen stil odevanja.

Monika Beluči se sa svojim partnerom pojavila pre nekoliko dana Rimu, bili su zatim na promociji njegovog filma "Beetlejuice Beetlejuice”, gde je ona članica glumačke ekipe. Poznati par ostvario je i profesionalnu saradnju, a čuvena Italijanka je još ranije izrazila želju da igra u njegovom ostvarenju.

1 / 6 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako bi se mogao nazvati film rađen po motivima njihove ljubavne priče? Neki bi rekli "Lepotica i zver", drugi "Filmski genije i negova muza" ili nešto treće, više u skladu sa njegovim rediteljskim izrazom.

Na novim slikama Monika Beluči vodi glavnu reč, vidimo da je pravi gurman da je slasno uživala u omiljenim specijalitetima, dok je na prethodnim slikama iz Italije zaintirgirala javnost ovim nakitom.

Na novim slikama Monika Beluči vodi glavnu reč
Na novim slikama Monika Beluči vodi glavnu rečfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zabeležen je i njihov poljubac, a inače se veoma retko dešava da budu "uhvaćeni" tokom ovakvih intimnih momenata. Njihov prethodni javni poljubac desio se u februaru 2023. kada je o tome ekskluzivno pisao Daily mail. Saznalo se tada da su bili u vezi već četiri meseca.

odabirom obuće napravila iskorak
odabirom obuće napravila iskorak foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica i reditelj upoznali su se pre 17 godina na Filmskom festivalu Lumière u Lionu. Barton iza sebe ima jedan brak i vezu sa Helenom Bonam Karter sa kojom je dobio dvoje dece. Monika se dva puta udavala, a veza sa režiserom je njen najozbiljniji emotivan odnos nakon razvoda od Vensana Kasela sa kojim ima ćerke Leoni i Devu.

Nove slike dočarale su i novo modno izdanje Monike Beluči, koja i dalje prati klasičniju modu, dok je odabirom obuće napravila iskorak pa je čuvene čizme sa potpeticom zamenila glomaznijim sandalama.

Bonus video:

00:27

HRVATICE POSLE ZADRUGE OTIŠLE NA SELO! Paula i Monika u skroz prirodnom izdanju zaigrale KOLCE usred njive, pokazale i poljski WC

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.