MOĆNI TAJKUN OSTAVIO ŽENU I DVOJE DECE ZBOG NJE! ZAVELA GA JE DOK JE TREPNUO: Svi je znaju po vezi sa FUDBALEROM
Andrea Sasu, Foto: Printscreen / Instagram / andreeasasu90

nova veza

MOĆNI TAJKUN OSTAVIO ŽENU I DVOJE DECE ZBOG NJE! ZAVELA GA JE DOK JE TREPNUO: Svi je znaju po vezi sa FUDBALEROM

Vrela Andrea ostavila fudbalera Milana zbog tajkuna čije majice nosi pola Srbije, i za to ima 800 miliona razloga

Objavljeno: 18:34h

Poznata manekenka Andrea Sasu nekada je bila u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Rikardom Saponarom, a zavela je i nekadašnju zvezdu MotoGP-a Andrea Janonea. Ipak, veze s njima nisu potrajale i sada uživa u naručju tajkuna, a sada je pokazala kakav je poklon dobila nedavno za svoj rođendan.

Ova 34-godišnja manekenka je stigla u Italiju pre 14 godina iz Rumunije kako bi izgradila karijeru u manekenstvu, ipak javnost je za nju čula zbog romansi koje je imala.Prvi put javnost je za nju čula kada je zavela Rikarda Saponaru koji je tada igrao za Milan, ali njihova ljubav nije dugo potrajala.

Saponara nije bio jedini sportista sa kojim se ova manekenka zabavljala. Ona je bila u vezi neko vreme i s Andreom Janoneom dok je on još bio deo MotoGP-a pre nego što je pao na doping testu zbog čega je odradio suspenziju od čak četiri godine.

Sasu se nedavno ponovo našla u centru pažnje kada je objavljeno da je sada u vezi sa slavnim dizajnerom Filipom Plejnom koji je ostavio svoju verenicu i dvoje dece zbog fatalne Rumunke. Filip Plein je poznat po svom modnom brendu, inače veoma popularnom i u Srbiji.

Reč je o čoveku koji je zaradio nestvaran novac, te je na listi tajkuna u Italiji, a procenjuje se da njegovo bogatstvo iznosi oko 800 miliona evra.

Koliko je Andrea osvojila srce ovog tajkuna pokazao je za njen 34. rođendan. On je svojoj devojci kupio poseban poklon kojim se ona pohvalila na društvenim mrežama.

On joj je kupio za rođendan Ferari F8 Tributo čija je cena preko 230.000 evra. Ona je svoj novi automobil pokazala na Instagramu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Sportal/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.