ZAŠTO MU NA RUCI PIŠE MARINA? Svi smo ga OBOŽAVALI a on se zbog ĆERKE ranije PENZIONISAO: Ovo sigurno NISTE ZNALI
Foto: GVK / Bauer Griffin / Profimedia

malo ko zna

ZAŠTO MU NA RUCI PIŠE MARINA? Svi smo ga OBOŽAVALI a on se zbog ĆERKE ranije PENZIONISAO: Ovo sigurno NISTE ZNALI

Ovo je priča o posvećenom ocu

Objavljeno:

Glumac Met LeBlank je zvezda serije 'Prijatelji' koju sv obožavamo da gledamo. Tu je tumačio lik zavodnika Džoija. Međutim, rešio je da se penzioniše.

On je viđen nakon dužeg vremena u javnosti. Fotografi su ga snimili ispred jednog restorana u Los Anđelesu, ali nije delovao najbolje raspoložen.

Počeo je da izbegava sva dešavanja, a i kada se pojavi na negde, uvek se pojavi sa ćerkom.

Met je jednom otkrio da je razlog penzionisanja njegova ćerka Marina Perl, kojoj je dijagnostifikovana kortikalna displazija mozga samo osam meseci nakon njenog rođenja.

Ovo je priča o posvećenom ocu
Ovo je priča o posvećenom ocufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Ne znam da li je bolest moje ćerke ili činjenica da sam previše fokusiran na posao, ali sam osećao da sam izgoreo i da mi treba vremena da se distanciram. Pozvao sam agenta i rekao mu da zaboravi moj broj telefona nekoliko godina, potpuno sam odustao od posla, srećom uspeo sam. Bilo je trenutaka kada sam osećao da ću doživeti nervni slom. Neko vreme nisam mogao ništa da uradim. Mojoj ćerki je dijagnostikovan problem sa mozgom. Bilo je to veoma mračno vreme, ali smo uspeli da prebrodimo to“, rekao je tada LeBlan.

Met LeBlan je sa glumicom Melisom Meknajt dobio ćerku Marinu, a njihov razvod usledio je nakon dve godine braka.

1 / 8 Foto: GVK / Bauer Griffin / Profimedia

Ono što je jako zanimljivo je da glumac ima desnoj ruci istetoviran lanac od bicikla i iznad piše Marina.

Glumac Mat Leblank najpoznatiji kao Džoi iz prijatelja je neverovatnom roditeljskom posvećenošću uspeo da pomogne ćerkici da se izleči.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.