ŽENO, OPET GOLOTINJA? NI BRUS NI GAĆICE, SAMO PROVIDNA ODEĆA: Izašla na ULICU i ljude ostavila FRAPIRANE
Bjanka Ćensori golišava pred Uskrs, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SVE SE VIDI

ŽENO, OPET GOLOTINJA? NI BRUS NI GAĆICE, SAMO PROVIDNA ODEĆA: Izašla na ULICU i ljude ostavila FRAPIRANE

Paparaci su je slikali sa svih strana i sve se videlo

Objavljeno: 10:04h

Suprugu Kanjea Vesta videli smo do sada u bezbroj provokativnih modnih izdanja, a ona ne prestaje da se smiri, već ponovo šokira modnim izborima.

Pre par dana se pojavila u helankama koje su joj otkrile zadnjicu, zatim dan kasnije izašla je u nakraćoj mini suknji na svetu, a onda je potpuno providnu bluzu nosila bez brushaltera.

Bjanka Ćensori je sada uhvaćena u hit izdanju. Nije nosila ni brus, a ni donji veš, a providni kratki kombinezon je pokazao i previše pogotovo jer je takva izašla po danu na ulicu.

Paparaci su je slikali sa svih strana, a zanosna crnka kao da je želela da je što duže fotkaju, te se nameštala kod svog automobila.

1 / 4 Foto: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak je za katolički Uskrs rešila da se malo više obuče, te je izbor pao na metalik kombinezon koji je prekrio celo telo. Moramo priznati da je svima izgledala čudno, budući da smo sada već navikli samo na gola izdanja.

Ona je uhvaćena sa decom Kanje Vesta i njim, te je verovatno zbog toga odlučila i da se obuče.

Bjanka je, kao i obično, zalizala kosu unazad, vezavši je u nisku punđu, a bila je neprimetno našminkana.

1 / 3 Foto: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje za razliku od svoje supruge ne odustaje od izdanja "crno od glave do pete". Očigledno je da on želi da njegova voljena bude glavna atrakcija.

Podsetimo, Bjanka, arhitekta iz Melburna, postala je medijska senzacija i tema na društvenim mrežama kada je objavljeno da je u braku sa Kanje Vestom, ali i posle njenih kontroverznih izdanja u kojima se pojavljivala u javnosti.

Inače, pre nešto više od dve nedelje u medijima su se pojavili navodi koji tvrde da Bjankin otac Leo misli da se njegova ćerka oblači "prostački".

"On želi da sedne kao čovek sa Kanjeom i da ga pita o čemu prokleto razmišlja kada paradira sa Bjankom kao da je "prostački, goli, trofejni poni", rekao je izvor blizak njenim roditeljima.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako otac ovako govori o ćerki, majka je ipak pre par nedelja bila kod ćerke u gostima. Bjanka tad nije išla skroz gola, ali je bila provokativna.

Australijanka je izabrala (pre)kratku haljinu u bebiroze boje od satena, sa ogromnim dekolteom i golim leđima, te detaljima napravljenih od kristala, a upotpunila ju je prozirnim dokolenicama i Prada salonkama sa otvorenom petom i niskom potpeticom.

Bjanka sa mamom
Bjanka sa mamomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.