UZEO ŽENINO PREZIME, IMAO 18 GODINA KADA JE UPOZNAO 25 GODINA STARIJU DAMU: Danas je u CENTRU ZBIVANJA, odlepićete
Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

AU KAKAV ŠOK!

UZEO ŽENINO PREZIME, IMAO 18 GODINA KADA JE UPOZNAO 25 GODINA STARIJU DAMU: Danas je u CENTRU ZBIVANJA, odlepićete

33-godišnji glumac tek treba da zvanično prihvati ovo

Objavljeno:

Glumac Aron Tejlor-Džonson, prema navodima stranih medija, novi je Džejms Bond.

On je glumio u brojnim filmskim hitovima, a verovatno je najpoznatiji po ulozi u filmu "Fajter" (eng. Kick-Ass) iz 2010. godine, kao i u "Osvetnicima: Doba Ultrona".

Kako je naveo izvor za medije, prenosi news.sky, 33-godišnji glumac tek treba da zvanično prihvati ulogu, ali izvesno je da će to uraditi. Formalna ponuda važi i čeka se glumčeva poslednja reč u vezi sa tim!

Aron Tejlor-Džonson je novi Džejms Bond
Aron Tejlor-Džonson je novi Džejms Bondfoto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Talentovani glumac je, prema navodima, "savršena osoba za ulogu Bonda i nastaviće lepo tamo gde je Danijel Krejg stao".

Glumca su pitali iz Numero magazina da li će biti novi Bond, na šta je on odgovorio:

- Simpatično mi je i divno što me ljudi vide u toj ulozi. To mi je veliki kompliment.

Ljubavna priča Arona Tejlora Džonsona

Glumac je u braku sa 25 godina starijom režiserkom Sem Tejlor-Džonson, a njihova veza privlači veliku pažnju baš zato što su se upoznali dok je Aron bio tinejdžer, a ona zrela žena.

Režiserku filma "50 nijansi – Siva" upoznao je na kastingu, kada mu je bilo 18. To je, kako i sam priznaje, za njega bio sudbonosan trenutak.

– Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio – istakao je Aron jednom prilikom.

Ljubavna priča Arona Tejlora Džonsona
Ljubavna priča Arona Tejlora Džonsonafoto: SGP / ddp USA / Profimedia

Kada su se upoznali, Sem se sveže razvela od trgovca umetninama Džeja Džoplinga, s kojim ima dvoje dece, a mladi glumac je ostavio utisak na nju čim ga je videla. Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, baš na dan kad se iseljavala iz porodičnog doma, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.

Ovaj par neretko privlači pažnju zbog razlike u godinama, ali Aron ističe da je nikad nije primećivao.

Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno, Aron je zaprosio Sem!

– Kad smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikad nismo bili na sastanku, nikad se nismo poljubili – ispričala je ona.

– I u minut godinu dana nakon što smo se sreli, tačno jednu godinu, u minut, kleknuo sam i zaprosio je – otkrio je jednom prilikom Aron. – Odmah sam znao da je ona osoba s kojom želim da provedem ostatak života. Znao sam da s njom želim porodicu, znao sam da želim decu, a mesec dana kasnije nosila je naše prvo dete.

Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime – do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.

– Ne vidim zašto žena mora da uzme muškarčevo prezime. Želeo sam da budem deo nje koliko je ona želela da bude deo mene – rekao je glumac.

Bonus video:

00:52

Udala se Teodora Bjelica

(Espreso / Glossy / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.