NAKON ŠTO JE GLUMAC REKAO DA ĆE IZNETI NASTRANE STVARI O NJOJ, POJAVILI SE NOVI DETALJI: Zbog EROTSKE SCENE su...
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FRAPIRANI SMO

NAKON ŠTO JE GLUMAC REKAO DA ĆE IZNETI NASTRANE STVARI O NJOJ, POJAVILI SE NOVI DETALJI: Zbog EROTSKE SCENE su...

Isplivali su još neki detalji o njihovoj netrpeljivost

Objavljeno:

Nakon skandala koje su izazvale međusobne optužbe Šeron Stoun i Vilijama Bilija Boldvina, isplivali su još neki detalji o njihovoj netrpeljivosti, ali i o filmu "Sliver", koji su zajedno snimili 1993. i koji je zapravo i kamen spoticanja. Samo godinu dana pre ovog ostvarenja, Šeron se ulogom u "Niskim strastima" nametnula Holivudu kao seks bomba i dobra glumica, a nadala se da će nastaviti da korača putem senzacionalnog uspeha.

Očekivala je da će u novom erotskom trileru "Sliver" glumiti rame uz rame sa tada 29-godišnjim Bredom Pitom. Šeron Stoun zamišljala je sebe u vrelim scenama sa Bredom koji je već bacio ženski deo publike na kolena svojim dečačkim šarmom.

Međutim, snovi plavokose glumice ubrzo su srušeni kada je Pita na mestu glavne muške uloge u "Sliveru" zamenio Vilijam Bili Boldvin, zvezda u usponu nakon hit filmova "Flatliners" i "Backdraft". Ovakav rasplet rezultirao je i lošim scenama seksa koje je čak i publika ismevala nakon što je film objavljen.

Očekivala je da će u novom erotskom trileru 'Sliver' glumiti rame uz rame sa tada 29-godišnjim Bredom Pitom
Očekivala je da će u novom erotskom trileru "Sliver" glumiti rame uz rame sa tada 29-godišnjim Bredom Pitomfoto: CHRIS CHEW / UPI / Profimedia

Šeron, pak, nikada nije krila činjenicu da nije želela Boldvina na tom mestu. Neprijateljstvo je bilo obostrano, a kada je glumac završio snimanje jedne seks scene sa Šeron, dobacio je članu ekipe koji je bio u njegovoj blizini: "Tanke usne, okej dah". Ova izjava zapečatila je njihov odnos i Stounova nikada nije oprostila Biliju - svađali su se tokom čitavog snimanja.

"Sliver" predstavlja profesionalni i lični neuspeh koji je još uvek proganja", istakao je insajder blizak krugovima slavne 66-godišnjakinje.

Da je ogorčenost, 30 godina kasnije, i dalje prisutna dokazuje i nedavan sukob na relaciji Šeron- Bili. Naime, lepa glumica nedavno je priznala da ju je producent filma Robert Evans pritiskao da spava sa Bilijem u stvarnom životu kako bi poboljšali seksualnu hemiju između njih.

1 / 4 Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je do te mere naljutilo Boldvina, da je ubrzo na društvenim mrežima podelio otvoreno pismo prepuno besa, u kome tvrdi da je Šeron i dalje povređena jer je tada odbio njeno udvaranje. Bili je dodao i da je namerno promenio jednu vrelu scenu u filmu da ne bi morao da je ljubi, a potom je zapretio i javnim objavljivanjem "prljavih i nastranih stvari" koje zna o njoj.

"Ona i Bili nisu uopšte bili srećni što igraju jedno sa drugim. Šeron je oduvek želela da Bred Pit igra sa njom, pa je bila razočarana. Mislim da se iskreno pokajala što je uopšte prihvatiča ulogu. Nije bila nimalo zadovoljna. Neki od krupnih kadrova morali su da budu snimljeni sa njenom zamenom. Na snimanju je vladalo ogromno neprijateljstvo. Šeronin otvoreni prezir prema Biliju doveo je do toga da se on oseća izuzetno nesigurno", ispričao je nedavno režiser filma Filip Nojs.

Bonus video:

21:02

CENTRALNI DNEVNIK 16.03.2024.

(Espreso / Blic žena/Stefana Pavlović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.