BIRA MOMKE KAO I NJENA MAMA: Ljuti na LEPOTICU jer joj dečko nije "DOVOLJNO LEP", a tek da vidite kako su se OBUKLI
Dečko Deve Kasel, Foto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ovo niste znali

BIRA MOMKE KAO I NJENA MAMA: Ljuti na LEPOTICU jer joj dečko nije "DOVOLJNO LEP", a tek da vidite kako su se OBUKLI

Mogli su se čuti razni komentari povodom ovoh izbora

Objavljeno:

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela pojavila se juče, 13. marta, u Milanu sa dečkom, mladim glumcem. Uživali su u kupovini, u ležernijim odevnim kombinacijama. Deva Kasel pokazala je da prati trendove, koji njenu majku zanimaju u daleko manjoj meri.

Deva Kasel (19) i Saul Nani (24) nisu ni ovaj put mogli da iznegnu susret sa paparacima.

Glumac je stilom pomalo podsetio na način odevanja Džastina Bibera, najviše zbog oversajz odevnih komada, dok je ćerka Monike Beluči spojila sportsku i elegantnu modu ponevši Burberry mantil. Trend mantila okupiraće ovo proleće, a veoma su popularni modeli u neutralnim bojama.

1 / 4 Foto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Saznavši za ovu romansu oni kojima se ne dopada ljubavni izbor ćerke Monike Beluči koja je sada u vezi sa Timom Bartonom i Vensana Kasela komentarisali su da mladi italijanski glumac ne može da parira svojoj devojci po lepoti pa čak i to da poznata naslednica ima isti ukus kao njena slavna majka kada je reč o odabiru muškaraca. "Bira momke kao nekad njena majka", mogao se čuti komentar.

Sa druge strani, Nani važi za veoma atraktivnog i lepog momka, a u novoj vezi bukvalno je procvetao.

Ovaj glumac neretko na Instagramu objavljuje slika sa Devom, a šta se zna o njemu? Zet Monike Beluči kako već sada zovu Saula Nanija ima istančan modni ukus što se može videti i na njegovom Instagram profilu.

Glumac najpoznatiji je po ulozi Kristijana u seriji "Disney Channel Alex & Co", Marka u dramskoj komediji "Under the Riccione Sun" i Alesandra u romantičnoj komediji "Love & Gelato".

Saul je rođen u Bolonji, roditelji su mu lekari, a majka poreklom iz Rusije, ima brata i sestru. Na malim ekranima pojavio se prvi put u reklami, a onda su usledile uloge.

Pre šest godina preselio se u Milanu gde je upisao studije marketinga i komunikacije na Universita Cattolica del Sacro Cuore. Ovog momka na Instagarmu prati oko 690.000 ljudi.

Bonus video:

00:09

Seka pohvalila majki Radmili nokte

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.