PREMINUO TININ MUŽ U 42. GODINI: Velika tragedija, oglasila se i ONA
Suze, Foto: Profimedia

tragedija

PREMINUO TININ MUŽ U 42. GODINI: Velika tragedija, oglasila se i ONA

Tina je rekla da joj je "srce slomljeno".

Objavljeno: 07:29h

Engleska glumica i rijaliti zvezda Tina Malon podelila je tužne vesti. Njen 19 godina mlađi suprug Pol Čejs preminuo je u 42. godini. Tina je rekla da joj je "srce slomljeno".

"Ovo pišem potpuno slomljenog srca, moj muž Pol Čejs Malon preminuo je jutros. Uništeni smo", napisala je Tina na društvenoj mreži X u sredu ujutru. Ona nije otkrila uzrok smrti.

Par ima 11-godišnju ćerku Flejm, a Tina Malon ima i stariju ćerku Danijelu (41) koju je dobila još u ranoj mladosti.

Tina je rekla da joj je 'srce slomljeno'
Tina je rekla da joj je "srce slomljeno"foto: DANNY RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna 61-godišnjakinje i Pol bili su u braku od 2010. godine, ali su se razdvojili 2019. godine. Ipak, prekid je između supružnika potrajao kratko i već u februaru 2020. vratili su se jedno drugom u zagrljaj. Glumica je tada izjavila da njihova ljubav nikada nije nestala i da im se brak vratio u normalu.

Poznata plavuša prošle godine je progovorila o njihovoj kratkoj pauzi tokom 2019, rekavši da to nije poljuljalo njihov odnos na duge staze.

"Čak i u trenucima kada sam ga mrzela, a svima se to dešava u vezama, čak i u tim najgorim trenucima nikada se nije desilo da me ne privuče. Uvek smo imali tu privlačnost. Seks postaje sve bolji kako starite. Imam 60 godina, tako da mi je udobno u sopstvenoj koži. Volim da mislim da sam već uspela u većini stvari u životu, a to se odnosi i na spavaću sobu. Pol i ja još uvek imamo toliko strasti, čak i posle 13 godina zajedno. Još uvek imam leptiriće zbog njega", rekla je ona.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena/ Stefana Pavlović Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.