ON JE USPEO DA UKRADE PAŽNJU NA DODELI OSKARA: Nema ko ga nije GRLIO I LJUBIO, bio je ZVEZDA VEČERI
Foto: AMPAS/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

zanimljivo

ON JE USPEO DA UKRADE PAŽNJU NA DODELI OSKARA: Nema ko ga nije GRLIO I LJUBIO, bio je ZVEZDA VEČERI

Za ovo posebno večer mnogi su se pripremali, ali i on je bio u centru pažnje

Objavljeno:

Sinoć je u Los Anđelesu održana svečana ceremonija dodele Oskara, na kojoj je najviše priznanja osvojio film "Openhajmer" Kristofera Nolana.

Raskošnih toaleta nije manjkalo, kako glumaca, tako i drugih javnih ličnosti koje su prisustvovale ceremoniji. Ipak, najviše pažnje nije privukao čovek već pas.

U pitanju je pas Mesi, koji je zvezda filma "Anatomija pada" Žastin Trijet. On je imao svoje počasno mesto na ceremoniji, a sve kamere bile su uprte u njega, te je bio zvezda večeri.

O Mesiju je počelo da se piše na naslovnim stranama nakon što je u februaru prisustvovao ručku za nominovane za Oskara, tokom kojeg se zbližio sa Rajanom Goslingom i Bili Ajliš.

- Veliki trenutak je bio sa Bili Ajliš. Grlili su se i mazili i zaista su imali atmosferu. Onda je Bredli Kuper naleteo na njega u hodniku. Pas je otišao pravo do njega, tako da su i oni imali vezu - rekla je Mesijeva trenerka i pseća mama Laura Martin ranije za The Hollivood Reporter.

Mesi je igrao sporednu ulogu u pomenutom filmu, ali nije bio nominovan za Oskara, iako je ostvarenje bilo nominovano za najbolji film. On je sve vreme mirno pratio ceremoniju, a prisutni su bili oduševljeni njegovom pojavom, te je bio prava atrakcija. Svi su ga mazili, grlili i ljubili, te mnogi kažu da je on apsolutni pobednik na ceremoniji.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/Igor Matić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.