JELENI NEĆE BITI SVEJEDNO! NOVAK UHVAĆEN U PRISNOM ZAGRLJAJU SA FATALNOM PLAVUŠOM: Kao grom iz VEDRA NEBA
Novak Đoković, Foto: TONY ASHBY / AFP / Profimedia

iznenada

JELENI NEĆE BITI SVEJEDNO! NOVAK UHVAĆEN U PRISNOM ZAGRLJAJU SA FATALNOM PLAVUŠOM: Kao grom iz VEDRA NEBA

Novak Đoković i Šarliz Teron zajedno na terenu

Objavljeno:

Već nekoliko nedelja Novak Đoković boravi u Sjedinjenim Državama, gde ga na svakom koraku dočekuju kao sportsku zvezdu nad zvezdama.

Dok se sprema za turnire, trudi se da spaja lepo sa korisnim, a juče je učestvovao i na jednom egzibicionom meču gde je igrao u dublu sa – Šarliz Teron!

Slavna holivudska glumica odmah se pohvalila na Instagramu da joj je na terenu društvo pravio, kako je napisala ispod fotografija, „jedan i jedini“ Đoković, a na fotografijama vidimo da su se i sjajno zabavili.

Novak Đoković i Šarliz Teron zajedno na terenu
Novak Đoković i Šarliz Teron zajedno na terenufoto: Scott Kirkland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo je zgodna oskarovka bila domaćica jubilarnog 20. događaja „Desert Smash“ u La Kvinti, rizort-naselju na jugu Kalifornije.

Nalazi se nedaleko od Indijan Velsa, gde Novak upravo nastupa na prestižnom turniru, prvi put posle pauze od pet godina.

Šarliz je otkrila i da je tenis jedna od njene dve omiljene stvari. Druga je CTAOP, Charlize Theron Africa Outreach Project, humanitarna organizacija koju je osnovala pre dve decenije i kojoj je i otišao prihod sa ovog posebnog meča.-

1 / 3 Foto: Scott Kirkland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak se rado odazvao pozivu lepe glumice koja je, očigledno, njegov veliki fan, a i više puta ga je bodrila iz publike na velikim takmičenjima. Pošto su dubl igrali zajedno, posle dobijenih poena slavili su i grlili se, kao što je, jelte, i red.

Ako je i Jelena bila tu, verujemo da joj nije bilo svejedno posle tih prizora. A Noletu su sigurno mnogi zavideli, ipak mu je društvo na meču pravila jedna od najlepših žena svih vremena.

Bonus video:

02:05

ESTRADA JE BARA PUNA SUJETNIH KROKODILA Pevačica bez dlake na jeziku: Nekada nemaju meru niti granicu! OVO JE NAJVIŠE POGAĐA

(Espreso/Hello/Katarina Milošević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.