IZGUBIO NEVINOST SA PROSTITUTKOM, A SAD TVRDI DA JE BIO ŽRTVA ZLOSTAVLJAVANJA: Isplivali ŠOKANTNI DETALJI
Čarls Spenser, Foto: WJ_Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DA LI JE REALNO OVO?

IZGUBIO NEVINOST SA PROSTITUTKOM, A SAD TVRDI DA JE BIO ŽRTVA ZLOSTAVLJAVANJA: Isplivali ŠOKANTNI DETALJI

Na meti su bili i drugi dečaci

Objavljeno: 13:41h

Brat princeze Dajane Čarls Spenser napisao je memoare pod naslovom "A Very Private School" koji će biti objavljeni 12. marta.

Već sada su u javnost dospeli određeni delovi, a objavljivanje knjiga o svom životu česta je praksa u širem i užem okruženju britanske kraljevske porodice.

Brat princeze Dajane Čarls Spenser otkrio je da je nevinost izgubio sa prostitutkom dok je bio na odmoru sa porodicom u Italiji. Iskoristio je svoj džeperac od 15 funti odnosno 17. 5 evra. U to vreme bio je tinejdžer. Ističe sada da se nakon toga osećao "čudno i hladno" i da nije imao intimne odnose do svoje 17. godine. Priča je jeziva na više načina, i treba da ukaže na niz problema, i u porodicama i u društvu.

Brat princeze Dajane Čarls Spenser
Brat princeze Dajane Čarls Spenserfoto: Parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia

Spenser je pisaoi da je bio izloženom seksualnom zlostavljanju, kada je imao 11 godina, dok je pohađao školu za dečake.

"Ta žena (mlada pomoćnica) imala je kontrolu nad dečacima, bili smo gladni ženske topline i očajnički smo želeli njenu ljubav. Bila je majstor emocionalne manipulacije. Probudila je u meni želje koje nisu bile adekvatne za tako mladu osobu", naglasio je i dodao da je zlostavljanje uključivalo francuske poljupce i dodirivanje.

Na meti su bili i drugi dečaci
Na meti su bili i drugi dečacifoto: WJ_Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema njegovim rečima, na meti su bili i drugi dečaci, piše Mirror.

Britanska kraljevska porodica je od 17. januara izložena ogromnom pažnji svetske javnosti, većoj nego inače, saopšteno je tada da je Kejt Midlton imala operaciju abdomena u privatnoj londonskoj bolnici, gde je ubrzo operisan i kralj čarls zbog benignog povećanja prostate, kasnije mu je dijagnostikovan rak. Očekuje se da će se princeza od Velsa vratiti poslu nakon Uskrsa, ali će to zavisiti od saveta lekara.

Bonus video:

00:06

DAJANA I ŽIKA NA ISTOM MESTU U ISTO VREME: Bivši supružnici čak su se i slikali zajedno, sad je svima jasno kako se SLAŽU (VIDEO)

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.