ZAŠTO PORODICA KRIJE NJENO STANJE? Ujak joj UŠAO U RIJALITI i šokirao sve: Da li je OVO UOPŠTE MOGUĆE?
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

AU, ČOVEČE!

ZAŠTO PORODICA KRIJE NJENO STANJE? Ujak joj UŠAO U RIJALITI i šokirao sve: Da li je OVO UOPŠTE MOGUĆE?

Ne prestaju da kruže teorije zavere o njenom stanju

Objavljeno:

Dok se Kejt Midlton, princeza od Velsa, oporavlja od operacije koju je imala u januaru, ne prestaju da kruže teorije zavere o njenom stanju.

Posebno je to slučaj otkako se pojavila njena paparaco fotografija, za koju se spekuliše da je zapravo snimak dvojnice ili rezultat veštačke inteligencije.

Njen ujak Gari Goldsmit, koji je pre dva dana ušao u rijaliti "Veliki brat" u Velikoj Britaniji više puta ju je pomenuo otkako je deo ovog programa, a sada se osvrnuo i na sve tračeve koji ovih dana kruže o njegovoj sestričini.

Ne prestaju da kruže teorije zavere o njenom stanju.
Ne prestaju da kruže teorije zavere o njenom stanju.foto: EPA/ROLF VENNENBERND

– Mislim da bi trebalo da je ostave na miru jer postoji razlog zašto porodica ne priča o tome i daju joj malo prostora – rekao je Goldsmit, kako prenosi Mirror. – Mislim da je to u osnovi pogrešno i, da se dešava bilo kom drugom, ostavili bi je na miru. Ali pošto je Kejt – Kejt, ona radi neverovatan posao, uvek postoji interesovanje za nju.

Goldsmit je svestan da je njegova sestričina jedan od omiljenih članova britanske kraljevske porodice i tim pre poziva da je puste da se odmori.

– Ona je članica kraljevske porodice "broj jedan" s razlogom, molim ljude da joj daju malo prostora – rekao je i dodao da je čak i među najvišim članovima Palate "porodica na prvom mestu".

– Morate da brinete o sebi. Stavite masku za kiseonik pre nego što se postarate za druge. Kejt, ozdravi, volimo te i, kad budeš spremna, opet ćemo se videti. To činimo za sve druge, zašto ne bismo i za nju? – istakao je Goldsmit.

On je, inače, više puta naglasio da u rijalitiju neće reći ništa što bi moglo da posrami njegovu sestričinu.

– Postoji linija koja se ne prelazi. Kejt je najsavršenija osoba i ja sam zaista, zaista, zaista ponosan na nju, na način na koji se porodica drži zajedno, krug poverenja koji čine njena mama i Pip – rekao je misleći na Kejtinu mlađu sestru Pipu Midlton. – To je jedna zaista jaka jedinica. Nema ničega što bi se opanjkavalo.

Bonus video:

48:44

REDAKCIJA 06.03.2024. 2. DEO

(Espreso/Glossy/T.S.R./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.