"KAD VIDI MILION POJEDE GA" Glumac u vezi sa MLAĐANOM LEPOTICOM, a njen BIVŠI mu dao SAVET zlata vredan
Glumac, Foto: prentscreen/youtube/Top Gear

VEZA

"KAD VIDI MILION POJEDE GA" Glumac u vezi sa MLAĐANOM LEPOTICOM, a njen BIVŠI mu dao SAVET zlata vredan

Glumac već je tri puta rekao "da", tako da, ako ova veza postane jako ozbiljna, ovo bi mu bio četvrti odlazak pred oltar

Objavljeno: 10:13h

Tom Kruz navodno ima novu devojku. Zvezda filma "Top Gun: Maverick" kako pišu mediji zbližio s Ruskinjom Elsinom Kairovom (36), prenosi "Daily Mail".

"Dobro je poznato u Elsinim krugovima da su ona i Tom Kruz sada u vezi", rekao je izvor za "Daily Mail" i dodao:

"Poslednjih nekoliko nedelja jako su se zbližili, ali vode računa da ih niko ne fotografiše zajedno jer žele da sačuvaju svoju privatnost. Tom je prespavao u Elsinom stanu. Uživaju u zajedničkom druženju i uprkos bogatstvu koje imaju, rade iste stvari koje rade i obični parovi".

Tom i Elsina prisustvovali gala večeri u znak podrške humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity iz Londona, gde je princ Vilijam bio počasni gost.

Iako su došli odvojeno na događaj, prijatelji su izjavili da to ne iznenađuje jer većinu vremena provode iza zatvorenih vrata u njenom stanu u Londonu. Međutim, ipak su odlučili da odu zajedno u šetnju Hajd parkom.

Izvori bliski paru otkrivaju i da su zajedno večerali u nekoliko ekskluzivnih londonskih restorana, ali da su vodili računa o privatnosti.

Holivudski glumac već je tri puta rekao "da", tako da, ako ova veza postane jako ozbiljna, ovo bi mu bio četvrti odlazak pred oltar.

Elsina se razvela od bivšeg supruga Dmitrija Tsetkova 2022. godine. 43-godišnji ruski oligarh prošle godine progovorio je o njihovoj mukotrpnoj trogodišnjoj bitki za razvod, za koji tvrdi da ga je koštao više od 150 miliona dolara.

“Bez obzira s kim je ona, s Tomom Kurzom ili bilo kim drugim, ta bi osoba trebalo da bude svesna da ona voli fine stvari i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebalo da drži oči širom otvorene, ali i novčanik. Kad vidi milion, pojede ga", poručio je ruski oligarh tada i dodao: "Srećan sam zbog nje, želim joj sve najbolje".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena/Milorad Milovanović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.