ZAR I TI? ĆERKA POZNATOG DASE ŠOKIRALA JAVNOST: Trljaćete oči kad je vidite i čujete ŠTA JE URADILA, NEVERICA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

ZAR I TI? ĆERKA POZNATOG DASE ŠOKIRALA JAVNOST: Trljaćete oči kad je vidite i čujete ŠTA JE URADILA, NEVERICA

Ova tinejdžerka ponovo je iznenadila sve svojim izgledom

Objavljeno: 17:02h

Ćerka Bena Afleka, 15-godišnja Serafina, pre nekoliko dana iznenadila je javnost dramatičnom promenom imidža; ošišala se gotovo na ćelavo, a uz to je promenila i stil odevanja - on je sada izrazito muškobanjast.

No, ova tinejdžerka ponovo je iznenadila sve, pojavivši se u subotu na ulicama zapadnog Holivuda ofarbana u pink boju kose!

Paparaco fotografi "uhvatili" su glumca u društvu ćerke Serafine i njegove poćerke Eme Munjez, ćerke Dženifer Lopez. Ben Aflek je pratio devojčice dok su uživale u šopingu, a uobičajeno je imao natmuren izraz lica.

 Ben Aflek je pratio devojčice dok su uživale u šopingu
Ben Aflek je pratio devojčice dok su uživale u šopingufoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Ema i Serafina su inače vršnjakinje i bliske prijateljice, pa očito utiču jedna na drugu kada je reč o stilu. Aflekova ćerka izabrala je široke teksas bermude, belu majicu sa printom i flanelsku, kariranu košulju, dok je Ema uskočila u kargo bermude, oversized duks i duboke starke.

Serafina Aflek se prošle godine deklarisala kao nebinarna osoba, a s godinama je njen imidž sve više naginjao ka dečačkom, a kosu je sve više i više skraćivala, sve dok se sada u potpunosti nije oprostila od nje.

Tata nije bio raspoložen
Tata nije bio raspoloženfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki mediji pišu da je na Serafinino rodno opredeljenje u najvećoj meri uticala Ema, pomogavši joj da prihvati činjenicu da je "drugačija". Podsetimo, Dženifer Lopez je u junu 2022. na scenu Blue Diamond Gala događaja izašla zajedno sa ćerkom, predstavivši je uz upotrebu rodno neutralnih zamenica.

Ćerka mu se deklarisala kao nebinarna osoba
Ćerka mu se deklarisala kao nebinarna osobafoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Ove 15-godišnjakinje su bile oduševljene zbog braka svojih roditelja, pre svega jer su se odlično poklopile i navodno "promenile jedna drugoj živote". Izvori bliski porodici Lopez-Aflek istakli su da su se Ema i Serafina "pronašle" jer se obe izjašnjavaju na isti način, odnosno kao nebinarne osobe, što znači da se ne identifikuju ni sa jednim od konvencionalnih polova.

Devojčice provode mnogo vremena zajedno, a u par navrata viđene su i kako se drže za ruke. Obe su neretko meta kritika na društvenim mrežama - komentari javnosti ih nimalo ne štede i većina je zaprepšaćena izgledom obe.

Inače, Ben sa bivšom ženom, Dženifer Garner, pored Serafine ima još i 18-godišnju ćerku Vajolet i 11-godišnjeg sina Semjuela. S druge strane, Džej Lo pored Eme ima i sina Maksa, koji je zapravo Emin blizanac, a dobila ih je u braku sa pevačem Markom Entonijem.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/ Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.