ZAR I TI? ŠUŠKA SE DA JE GLUMAC IMAO TAJNU AFERU SA ŽENINOM KOLEGINICOM: Sad LJUT kao ris SKRIVA POGLED
Ben Aflek, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

reakcija

ZAR I TI? ŠUŠKA SE DA JE GLUMAC IMAO TAJNU AFERU SA ŽENINOM KOLEGINICOM: Sad LJUT kao ris SKRIVA POGLED

Ben Aflek uhvaćen prvi put u javnosti nakon što je Britni otkrila da su imali aferu

Objavljeno: 16:14h

Britni Spirs iznenadila je sve pričom da se poljubila s Benom Aflekom jednom u prošlosti. Sve je to objavila na Instagramu, a kasnije obrisala.

Jedan od najpoznatijih američkih glumaca Ben Aflek prvi put je viđen nakon što je Britni Spirs izjavila da su se jednom prilikom ljubili.

51-godišnji glumac izgledao je potišteno dok je šetao sa sinom Semjuelom u Los Anđelesu i to samo nekoliko sati nakon što je Britni iznela navedene tvrdnje u sada već izbrisanoj objavi na Instagramu.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben je pred paparacima bio suzdržan, a na sebi je nosio široke pantalone, bež ​​džemper, kariranu košulju i šarene patike.

Kraljica popa podelila je fotografiju koja je snimljena pre mnogo godina, a na kojoj su ona, Ben i Dajen Voren.

"Kul slika mene i Bena Afleka i Dajen Voren pre mnogo godina!!! On je tako neverovatan glumac. Jesam li zaboravila da spomenem da sam se ljubila s Benom te večeri... Iskreno sam zaboravila... Neverovatno!!! Volela bih da vam mogu ispričati priču koja se dogodila pre toga!!! Bože, ja samo širim tračeve. Psss, zapravo sam zaboravila!" napisala je Britni.

Otad se Britni udavala tri puta - venčala se s Džejsonom Aleksanderom, Kevinom Federlajnom i Semom Asgarijem. Trenutno je u procesu razvoda od Asgarija.

Ben je takođe rekao "da" dva puta u godinama koje su usledile. Bio je u braku s Dženifer Garner od 2005. do 2018., pre nego što se ponovo ujedinio s bivšom verenicom Dženifer Lopez te se s njom venčao 2022. godine.

Britni i Dženifer prate jedna drugu na Instagramu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.