POZNATA PEVAČICA NA METI STUDENTA KOJI POKUŠAVA DA JE ZASTRAŠI! PRATI KRETANJE NJENOG AVIONA: Ona hoće da ga TUŽI
Tejlor Svift, Foto: Instagram printscreen/taylorswift

rešila

POZNATA PEVAČICA NA METI STUDENTA KOJI POKUŠAVA DA JE ZASTRAŠI! PRATI KRETANJE NJENOG AVIONA: Ona hoće da ga TUŽI

Otkrio i koliko je ugljen dioksida proizveo njen avion

Objavljeno:

Tejlor Svift iza sebe ima najuspešniju poslovnu godinu do sada, ali planetarna popularnost donela joj je i niz neprijatnosti. Naime, pevačica se nedavno našla u neprijatnim situacijama kada je jedan korisnik mreže „X“ preko veštačke inteligencije objavio njene eksplicitne fotografije.

Nakon toga, usledila je još ozbiljnija situacija zbog čoveka koji se viđen često u okolini njene kuće, pa je čak i policija morala da reaguje, te mu je zabranjeno približavanje pevačicinom domu.

Međutim, sada se pojavio i 21-godišnji student koji je ljubitelj vazduhoplovstva, pa često na društvenim mrežama objavljuje gde se nalaze privatni avioni poznatih ličnosti. Tako je u poslednje vreme sve češće objavljivao lokaciju na kojoj se nalazi Tejlor Svift, što je pevačici zasmetalo, pa je od svog advokatskog tima zatražila da reaguju.

1 / 4 Foto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Oni su prvobitno studentu u decembru poslali pismo u kome je navedeno da na ovaj način ugrožava sigurnost mlade pevačice, kao i da joj nanosi „emocionalnu patnju“. Ukoliko ne bude prestao da objavljuje gde se nalaze njeni privatni avioni, moraće da pokrenu postupak protiv njega, prenosi Washington post.

Međutim, mladi student tvrdi da je ovo samo običan pokušaj zastrašivanja, na koji ne želi da nasedne.

- Ova informacija je već u javnosti. Njen tim misli da može kontrolisati svet - rekao je za The Post.

Potom je dodao i da ne namerava da naudi pevačici, već da je reč o javno dostupnim informacijama.

- Mislim da je važno da napomenem da nemam nameru da ikome naudim. Zapravo mislim da Svift ima dobre pesme. Verujem u transparentnost i javno informisanje - rekao je za The Verge.

Inače, pomenuti student je objavljivao informacije o kretanju brojnih poznatih ličnosti, poput Bil Gejtsa i Džona Lenona, koji mu je čak i ponudio novac u zamenu za prestak objavljivanja informacija o njegovim letovima.

Osim lokacija, on pruža informacije i o potrošnji goriva, kao i emisiji ugljen dioksida koji njihovi avioni proizvode, pa je napomenuo da je avion Tejlor Svift u roku od samo tri meseca proizveo 138 tona ugljen dioksida.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.