OVAJ DEČKO BIO JE NA PUTU DA POSTANE OGROMNA ZVEZDA, A ONDA GA JE ZGNJEČIO SOPSTVENI AUTOMOBIL: Neopisiva tragedija
Anton Jelčin, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

INCIDENT

OVAJ DEČKO BIO JE NA PUTU DA POSTANE OGROMNA ZVEZDA, A ONDA GA JE ZGNJEČIO SOPSTVENI AUTOMOBIL: Neopisiva tragedija

Ostao živ neko vreme, zarobljen i gušeći se do smrti

Objavljeno: 08:24h

Glumac ruskog porekla Anton Jelčin mlad je doživeo vrtoglav uspeh u Holivudu i zaigrao u najuspešnijim ostvarenjima i rame uz rame s nekim od najvećih zvezda sveta.

Međutim, baš kada je došao trenutak da počne da briljira u glavnim ulogama i osvaja nagrade, stigle su crne vesti...

Ko je bio Anton Jelčin?

Rođen je kao Anton Viktorovič Jelčin u tadašnjem Lenjingradu 1989, a kada je imao samo šest meseci njegova porodica jevrejskog porekla emigrirala je u Ameriku.

Sin Irine i Viktora, para koji se uspešno bavio umetničkim klizanjem, od malih nogu je ušao u svet glume, kada je zaigrao u filmu "Snaga srca", a potom i u seriji "Huff".

Igrao je potom s Brusom Vilisom u filmu "Alfa pas", a kasije i u "Zvezdanim stazama" i mnogim drugim uspešnim ostvarenjima.

Smrt Antona Jelčina

Nakon što se glumac nije pojavio na probi 18. juna 2016. godine, njegovi prijatelji došli su u Antonov dom, gde su zatekli njegovo beživotno telo. Odmah je bilo jasno da je stradao na strašan način: ugledali su ga priklještenog između ograde od cigli i njegovog automobila Jeep Grand Cherokee.

Kako je utvrđeno istragom, dok je glumac izašao iz svog automobila i otišao da proveri poštu kod kapije, vozilo je krenulo niz prilaz na strmoj padini i pritisnulo Antona uz stub i bezbednosnu ogradu.

Proglašen je mrtvim sa samo 27 godina, a kao uzrok smrti mrtvozornik je naveo "tupu traumatsku asfiksiju" i istakao da "nije bilo nikakvih očiglednih sumnjivih okolnosti". Tokom obdukcije je otkriveno da je rođen sa cističnom fibrozom, što nije bilo poznato za njegovog života.

Antonovi roditelji su kasnije tužili proizvođača automobila koji je usmrtio glumca, Los Angeles Times je javio da je postignuta nagodba.

- Anton Jelčin je pritisnut i ostao živ neko vreme, zarobljen i gušeći se do smrti - navedeno je u tužbi.

Pomenuti model automobila bio je jedno od 1,1 miliona vozila koji su dva meseca ranije povučeni jer su njihovi menjači zbunjivali vozače, zbog čega se događalo da se ovi terenci pokrenu i izazovu povrede.

- Uprkos našoj neverovatnoj tuzi, odlučili smo da dođemo ovde i sprečimo da druge porodice dožive istu tragediju - rekao je glumčev otac nakon pokretanja tužbe.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/T.S.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.