MADONU TUŽILI FANOVI: Njeno PONAŠANJE izazvalo je BURNU REAKCIJU, evo šta se dogodilo
Madona, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

ovo su detalji

MADONU TUŽILI FANOVI: Njeno PONAŠANJE izazvalo je BURNU REAKCIJU, evo šta se dogodilo

Prema informacijama koje stoje u sudskim dokumentima, pevačica je izašla na binu u 22.45, iako je koncert bio zakazan u 20.30.

Objavljeno:

Pevačica Madona našla se u centru medijske pažnje nakon što su je njeni obožavatelji - tužili. Naime, obožavatelji Majkl Felous i Džonatan Heden optužili su je za uzrokovanje neprijatnosti nakon višesatnog kašnjenja na svoj nastup koji se održao 13. decembra u Njujorku, prenosi The Independent.

Prema informacijama koje stoje u sudskim dokumentima, pevačica je izašla na binu u 22.45, iako je koncert bio zakazan u 20.30. Kako se koncert završio u 1 sat iza ponoći, obožavatelji su imali mogućnost "ograničenog javnog prevoza" ili "većih troškova javnog i privatnog prevoza".

Osim toga, Majkl i Džonatan tvrde da je ugrozila njihovu mogućnost obavljanja porodičnih obaveza sledećeg dana, te je tako izazvala "razočaranost, uznemiravanje, potrošeno vreme, frustraciju i ljutnju", stoji u tužbi. Felous i Heden tužili su i promotera koncerta "Live Nation i Barclays Center" zbog lažnog oglašavanja, nemarne zastupljenosti i nepravednih i zavaravajućih trgovačkih praksi.

Ovo nije prvi put da su obožavatelji tužili Madonu zbog kašnjenja, a tužbe koje su podignute 2019. i 2020. dobrovoljno su odbačene. Pevačica se u novembru 2019. tokom nastupa uživo osvrnula na negativne komentare i tako dodatno razbesnela obožavatelje.

"Postoji nešto što treba svi da shvatite. A to je da kraljica nikada ne kasni", rekla je.

"Plaćena si da dodeš na vreme, nikada nisam i nikada neću ići na tvoj koncert", "Nisi vredna tolikog čekanja", "Ovo je bezobrazno, sram te bilo", "Nisi kraljica, nego narcisoidna diva", samo su neki od komentara ispod objave.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/The Independent/Story.hr/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.