O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA! Poznata glumica iskreno o SESTRINOJ NESREĆI, sve se desilo ispred NJE, sad ima STRAH
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

otvorila dušu

O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA! Poznata glumica iskreno o SESTRINOJ NESREĆI, sve se desilo ispred NJE, sad ima STRAH

Penelope Kruz ima mlađu sestru Moniku, koja neverovatno liči na slavnu glumicu. Ona je u detinjstvu doživela tešku saobraćajnu nesreću.

Objavljeno:

Slavna glumica španskog porekla, Penelope Kruz (49) dala je intervju za novi broj časopisa Elle, u kom se nalazi na naslovnoj strani, pa je progovorila o svom strahu od vožnje. Iz ovog razloga nije htela da vozi automobil na setu filma "Ferrari" u kom igra suprugu Enza Ferarija, Lauru.

- Bojim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam videla. Sećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vreme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svest i ne moći ništa uraditi. Da danas, kao odrasla žena, svedočim takvom incidentu, verojatno bih bila potpuno histerična - rekla je glumica, čija se sestra Monika oporavila od nesreće.

Moniku Kruz (46) mnogi poznaju po ulozi plesačice iz popularne španske serije "Korak napred". Ona je odlučila da se ostvari u ulozi majke 2013. putem veštačke oplodnje, nakon što je objasnila da ne može da čeka savršenog partnera. Njena ćerka Antonela Kruz Sančez sada ima deset godina. Ono što je zanimljivo, je to da je u isto vreme i njena starija sestra Penelope bila trudna sa svojim drugim detetom, koje je dobila iz braka sa Havijerom Bardemom. Svoju ćerku je nazvala Luna. Monika i Penelope su u jako bliskim odnosima i dan danas, i imaju zajedničku liniju odeće, a o rivalstvu u poslu govore da nema ni reči.

Slavna glumica ne govori često o svom privatnom životu, ali ovog je puta ipak otkrila neke detalje o suprugu Havijeru, sinu Leu (12) i ćerki Luni (10).

- Moja deca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone. Jer, tako je lako biti izmanipulisan, pogotovo ako vam je mozak još u fazi razvoja. Sva ta moderna tehnologija, to je okrutan eksperiment na deci, na tinejdžerima, a ko za to plaća cenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je, možda s 25 godina, naučila kako radi BlackBerry - rekla je.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo/M.C. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.