ŽENA SLAVNOG GLUMCA OVIM POTEZOM OTKRILA JE MNOGO! NAPRAVIO SE HAOS NA MREŽAMA: Zar tako javno?
Eva Mendes, Foto: Instagram printscreen/evamendes

hit

ŽENA SLAVNOG GLUMCA OVIM POTEZOM OTKRILA JE MNOGO! NAPRAVIO SE HAOS NA MREŽAMA: Zar tako javno?

Njen komentar na viralan snimak slavnog glumca postao hit

Objavljeno:

Reakcija zvezde filma Barbi nakon što je pročitano da je pesma "I'm Just Ken" proglašena najboljom pesmom po mišljenju Američko-kanadskog udruženja kritičara postala je viralna, a sada je njegova supruga Eva Mendes napravila šala na Goslingov račun.

Štedeći na javne izlive ljubavi, a još više na zajedničke javne nastupe, svaki potez ovog para koji podrazumeva otkrivanje bar delić njihove bračne dinamike privlači veliku pažnju javnosti.

Osim što dele želju da sakriju svoju intimu, sada znamo da par voli i da se šali. Nakon što je snimak urnebesne reakcije Rajana Goslinga postao viralan, Eva Mendes ga je podelila i na svom Instagramu, pridruživši se lavini reakcija koje je glumac pokrenuo.

- Volim ga!!!! - napisala je glumica u objavi. Iako su mnogi očekivali da će Eva Mendes pratiti svog supruga tokom dodele filmskih nagrada, par je ostao veran sebi i ovog puta izbegavao zajednička pojavljivanja u javnosti.

Iako su zajedno skoro 13 godina, glumica nije pratila Goslinga na crvenom tepihu od ranih 2010-ih, a čini se da to ne planira ni sada kada je njen suprug nominovan za brojne nagrade za ulogu Ken u blokbasteru Barbi, u kojem glumi sa prelepom Margo Robi.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Index.hr/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.