KO JE INES DE RAMON ZA KOJOJ JE BRED PIT ODLEPIO? Isplivali detalji koje NIKO NIJE ZNAO, otkriveno njeno ZANIMANJE
Ines de Ramon, Foto: HEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

BIOGRAFIJA

KO JE INES DE RAMON ZA KOJOJ JE BRED PIT ODLEPIO? Isplivali detalji koje NIKO NIJE ZNAO, otkriveno njeno ZANIMANJE

Ceo svet bruji o ovoj lepotici

Objavljeno:

Iako je bila udata za holivudskog glumca Pola Veslija, o atraktivnoj Ines de Ramon počelo je da se piše tek nakon što se slikala sa Bredom Pitom na koncertu Bon Voksa. Upravo u njenom društvu Pit je u Parizu proslavio svoj 60. rođendan.

Nakon što je Brad Pitt snimljen s bivšom suprugom Paula Wesleyja, Ines de Ramon, u bekstejdžu uoči koncerta Bona Voksa u pozorištu Orpheum u Los Anđelesu, gde ju je upoznao sa svojim prijateljima, javnost nije prestala pričati o atraktivnoj 33-godišnjakinji.

Ines de Ramon uhvaćena je sa Bred Pitom na ulicama Pariza dok je nosila rođendanski balon povodom glumčevog 60. rođendana.

Ines i Bred Pit
Ines i Bred Pitfoto: HEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Ko je Ines de Ramon?

Ines de Ramon svoju karijeru gradi u svetu nakita. Takođe je provela četiri godine u švajcarskoj kompaniji za luksuzni nakit.

A osim nakita, opsednuta je zdravim načinom života do te mere da ima licencu za rad kao nutricionista. Da zaista zna šta i kako da jede, jasno se vidi na njenoj vitkoj figuri, a to voli da istakne odevnim kombinacijama.

Ko je i čime se bavi Ines de Ramon ?
Ko je i čime se bavi Ines de Ramon ?foto: HEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Živi u Los Anđelesu i tečno govori francuski, nemački, španski i italijanski pored, naravno, engleski. Pre nego što je živela u Americi, od 2010. do 2013. živela je u Švajcarskoj i studirala biznis u Ženevi.

Iza nje je brak sa zvezdom "Dnevnika vampira" Polom Veslijem za kojeg se udala 2019. godine. Iako se činilo da imaju brak iz snova i udomili psa Gregorija, u maju 2022. odlučili su da se raziđu, što su u septembru i potvrdili zajedničkim zvaničnim saopštenjem.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/TPortal.hr/N.Sa Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.