VELIKA TUGA! PREMINUO LUDI DŽO: Svet se OPRAŠTA od slavnog glumca
Ilustracija, Foto: Profimedia

gubitak

VELIKA TUGA! PREMINUO LUDI DŽO: Svet se OPRAŠTA od slavnog glumca

Preminuo slavni glumac nakon teške borbe sa nepoznatom bolešću!

Objavljeno:

Holivudski glumac Piter Krombi preminuo je u 71. godini nakon teške borbe sa nepoznatom bolešću, javio je TMZ. Krombi je bio najpoznatiji po ulozi Ludog Džoa Davole u omiljenom sitkomu "Sajnfeld", a njegova smrt je iznenadila mnoge.

Borba sa nepoznatom bolešću

Krombijeva bivša supruga Nadin Kijner potvrdila je da je glumac "brzo" preminuo zbog bolesti, ali vrsta bolesti još uvek nije otkrivena. Ova tajanstvena bolest dodatno je učinila Krombijevu smrt šokantnom, dok javnost i dalje spekuliše o uzroku njegove iznenadne smrti.

Sajnfeld: Kultna uloga

Glumac je ostvario nezaboravnu ulogu Ludog Džoa Davole u kultnom sitkomu "Sajnfeld", gde se pojavio u pet epizoda tokom 1992. i 1993. godine. Njegova harizmatična i ekscentrična interpretacija lika ostavila je neizbrisiv trag u svetu televizije.

Višestruko talentovan

Pored uloge u "Sajnfeldu", Krombi se istakao i kroz druge filmske projekte kao što su "My Dog Skip", "The Blob", "Natural Born Killers" i "Se7en". Njegova raznovrsnost kao glumca doprinela je njegovoj prepoznatljivosti i omiljenosti među publikom.

Krombijeva smrt ostavlja prazninu u svetu zabave, a njegova nezaboravna uloga u "Sajnfeldu" ostaje kao deo televizijske istorije. Iako je napustio ovaj svet, sećanje na njega i njegovo nasleđe će zauvek živeti kroz njegove izvanredne glumačke doprinose.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/B.P.M/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.