RAŠIRILA NOGE U BIKINIJU PA ZBOG TATE SVE UKLONILA: Pojavila se provokativna fotka, DA LI JE REALNA UOPŠTE?
Foto: Printskrin: Instagram/larsapippen

MALO KO ZNA

RAŠIRILA NOGE U BIKINIJU PA ZBOG TATE SVE UKLONILA: Pojavila se provokativna fotka, DA LI JE REALNA UOPŠTE?

Našla se u neobičnoj situaciji zbgo tate

Objavljeno:

Larsa Pipen, devojka Markusa Džordana i bivša supruga Skotija Pipena, našla se u neobičnoj situaciji nakon što je na društvenim mrežama objavila jednu od svojih najprovokativnijih fotografija!

Ova 49-godišnja influenserka je godinama bla u braku za nekadašnjim igračem Čikago Bulsa, da bi poslednjih godnu dana u vezi sa sinom Majkla Džordana.

Poznata po tome da voli da objavljuje golišave fotke, Larsa je na svom Instagramu okačila jednu u bikiniju sa raširenim nogama. Međutim, morala je da je ukloni.

Tražio od ćerke da ukloni svoj Onlifans nalog.
Tražio od ćerke da ukloni svoj Onlifans nalog.foto: Printskrin: Instagram/larsapippen

Ali ne zbog politike pomenute mreže kada je u pitanju eksplicitan sadržaj, već zbog poruka koje je dobila od rođenog oca. TMZ navodi da je Larsin otac izrazio neodobravanje ove fotke i tražio je da je ukloni.

Ovo nije prvi put da se meša u njen privatni život s obzirom na to da je 2022. tražio od ćerke da ukloni svoj Onlifans nalog.

Inače, Larsa je tvrdila da je tokom braka sa Pipenom koji je trajao 23 godine, svakog dana četiri puta imala seks sa suprugom - što znači da su upražnjavali odnose najmanje 33.600 puta za to vreme.

1 / 4 Foto: Printskrin: Instagram/larsapippen

Njih dvoje su se venčali 1997. godine, imaju četvoro dece zajedno, rastali su se 2016. godine, potom pomirili, a onda i zvanično razveli 2021. godine.

- Nikada nisam imala slobodan dan za 23 godine. Uvek sam imala odnose četiri puta dnevno, svaki dan - poručila je Larsa gostujući u jednoj emisiji u SAD.

Pomenuta Larsa je navodno bila i u vezi sa Malikom Bizlijem, te je, prema navodima medija, 2019. provela i noć sa košarkašem Benom Simonsom. Svojevremeno je bila jedna od najboljih drugarica Kloi Kardašijan, ali su odnosi zahladili kada je priznala da je bila sa Tristanom Tompsonom koji je nešto kasnije završio sa Kloi.

Bonus video:

02:09

1.200 POTRESA , 213 OSOBA IZGUBILO ŽIVOT! Musubi Jata za Kurir: NE SMIRUJE SE! Ovi zemljotresi događaju se jednom u 1000 godina

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.