SLAVNI GLUMAC U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Jedna ŽENA za sve je OKRIVILA njegovu DECU, ovo su DETALJI
Glumac, Foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

pogledajte

SLAVNI GLUMAC U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Jedna ŽENA za sve je OKRIVILA njegovu DECU, ovo su DETALJI

Optužujući glumčevu decu da su obustavila njegovo lečenje u avgustu

Objavljeno:

Francuski glumac Alen Delon nalazi se u "životnoj opasnosti", rekla je danas Delonova bivša partnerka Hiromi Rolin, optužujući glumčevu decu da su obustavila njegovo lečenje u avgustu što je dovelo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Rolin je rekla za RTL da su deca Alena Delona, sa kojim je živela od 2006. godine, dovela u opasnost život svoga oca koji je 2019. imao moždani udar. Šezdesetšestogodišnjakinja japanskog porekla navela je da se Delon osećao veoma dobro prošlog jula kada je izbačena sa njegovog imanja u Dušiju.

Rolin je istakla da je 21. novembra uspela da razgovara sa Delonom preko mobilnog i da je tada zvučao kao da mu ponestaje dah.

"Kada sam videla stanje njegovog glasa, shvatila sam da su prekinuli lečenje", navodi Rolin.

Ona je istakla da su njene strahove potvrdile izjave Delonove ćerke Anučke i njenog advokata koji su jasno rekli da su prekinuli lečenje krajem avgusta.

"Prošlo je četiri meseca bez lečenja, šest meseci bez medicinske kontrole", ističe Rolin.

Pre nego što je sukob između članova porodice Delon izbio na videlo, braća i sestre su ustali protiv Rolin, optužujući je da je "zloupotrebila slabosti" 88-godišnjeg glumca, kao i za nasilje nad ugroženim licem, a ona je oslobođena tih optužbi prošle sedmice. Tužba Rolin za "klevetničko potkazivanje", koja je podneta kao odgovor na taj postupak, takođe je odbačena. Rolin tvrdi da je upoznala Alena Delona na snimanju filma 1989. godine, gde je radila kao asistent režije.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic žena/Marija Brčić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.