GDE TI JE BRUSHALTER, ŽENO BOŽIJA!? Glumici INTIMA sevnula ispod haljine, RETKO KOJA BI SMELA
Eva Longorija, Foto: prentscreen/youtube/Watch What Happens Live with Andy Cohen

izazovna

GDE TI JE BRUSHALTER, ŽENO BOŽIJA!? Glumici INTIMA sevnula ispod haljine, RETKO KOJA BI SMELA

Očajna domaćica pozirala u izazovnoj haljini i oduševila sve

Objavljeno: 11:31h

Glumica i producentkinja Eva Longorija ima omiljeni model haljine - toalete u zlatastoj boji, sa istaknutim okovratnikom.

Dokaz broj 1.000.000 zabeležen je sinoć na dodeli Governors nagrada u Los Anđelesu. Priznanja je uručila Američka akademija nauka i filmske umetnosti.

Za početak, Eva Longorija bila je fenomenalno našminkana, šminka u toplim zemljanim tonovima parirala je jakom koloritu odeće. Haljinu krase gola leđa kao i diskretniji šlic.

Očajna domaćica pozirala u izazovnoj haljini i oduševila sve
Očajna domaćica pozirala u izazovnoj haljini i oduševila svefoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ovakvu odeću možete nositi i bez brushaltera i sa ovim komadom veša. Glumica je odabrala prvu varijantu i zbog kroja haljine to je bilo nemoguće ne primetiti.

Izrezi sa strane su prilično veliki pa je taj detalj zaparao poglede. Eva nije pogrešila sa odabirom obuće, metalik sandale odobrili svi dobri poznavaoci mode, a frizura zaslužuje posebnu pažnju.

Maksimalno dugačke pletenice su dosta neočekivan izbor i skroz su prokrenule modnu priču. Na prvi pogled je izgledalo kao da Eva Longorija ima glamuroznu punđu a onda su uskilkani umeci u obliku kika.

1 / 4 Foto: Priscilla Grant/Everett Collection/Profimedia

Pletenice spadaju u red vantrendovskih frizura, dosta su omiljene među ženama u našoj zemlji, a nose se u raznim varijantama, od onih klasičnih do ovako primetnih kakve je Eva imala.

Pletenice su i sjajno brzo rešenje kada imate malo vremena da se doterate, a odlazak u frizerski salon nije opcija. Pritom, ukalapaju se sa raznim stilovima i prilikama što ih čini još više omiljenim.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Žena Blic/Jelena Milenković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.