DANAS FRAPIRA LJUDE SVOJIM GOLIŠAVIM IZDANJIMA: Pre nego je ZAVEO ovaj MUŠKARAC bila je NEPREPOZNATLJIVA
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

MNOGE ZANIMA

DANAS FRAPIRA LJUDE SVOJIM GOLIŠAVIM IZDANJIMA: Pre nego je ZAVEO ovaj MUŠKARAC bila je NEPREPOZNATLJIVA

Navodno već godinu dana u braku s reperom i modnim dizajnerom

Objavljeno:

Mnogi veruju da Kanje Vest želi da pretvori svoju suprugu u svoje modno remek-delo kao što je učinio s Kim, ali je on otišao predaleko u svojoj ekscentričnosti. I zaboravio ga je odavno izgubio poštovanje modnog sveta...

Bjanka Sensori (28), Australijanka koja je navodno već godinu dana u braku s reperom i modnim dizajnerom Kanjeom Vestom, jedna je od glavnih tema u šou-biz rubrikama širom sveta proteklih meseci.

Razlog su njena modna izdanja – ako bismo mogli uopšte da ih nazovemo tako.

Bjanka izlazi iz kuće samo u čarapama i topovima boje kože, nekad šeta bez gornjeg dela odeće i grudi prekriva tako što grli igračke i jastuke, viđali smo je bosu, s hulahopkama na glavi poput kape...

Svojim bizarnim izgledom i ponašanjem Bjanka je zabrinula svoje prijatelje, koji strahuju da je suprug Kanje Vest kontroliše i manipuliše njom.

Svi su veoma zabrinuti za nju. To više nije ona – rekao je za Daily Mail izvor koji kaže da je ona ranije bila pričljiva i otvoreno pričala o raznim temama. Sada ona, međutim, uglavnom stoji bez reči pored supruga, golišava.

Prijatelji se plaše da Vest želi da je "pretvori u radikalizovanu verziju Kim Kardašijan" , a Daily Mail je nedavno pisao da je Bjanka "potpuno svesna kontrolišućeg pristupa".

Komentari da reper polako transformiše suprugu u svoju bivši ženu Kim Kardašijan nisu neutemeljeni, naročito ako se uporede Bjankine najnovije fotografije uporede sa starima, nastalim pre veze s Vestom.

Kako je nekad izgledala žena Kanjea Vesta?

Diplomirana arhitektkinja iz Melburna ranije je imala dugu kosu i šminkala se više nego danas, a na prvi pogled bila je sasvim obična devojka, iako izuzetne i retke lepote.

Oblačila se znatno drugačije nego danas – na starim fotografijama Bjanka nosi farmerke, dukseve, dezenirane haljinice i izgedala je kao devojka iz komšiluka.

Međutim, otkako je počela da se viđa s Kanjeom Vestom izgledala je sve ekscentričnije, a otkad su navodno u braku, od decembra 2022, mnogi je opisuju kao vulgarnu kopiju Kim Kardašijan.

Veruje se da reper i kreator hoće da napravi od Bjanke svoje umetničko delo i transformiše je kao što je to učinio s Kim, koja je pre braka s njim uglavnom ismevana zbog svog stila, a danas je uticajno ime u modnoj industriji.

Razlika je u tome što je, dok je bio s Kim, Kanje bio cenjen u modnom svetu. Od tada je izgubio sve poštovanje – rekao je za Daily Mail nedavno jedan neimenovani prijatelj Bjanke Sensori.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Tamara Sorak Ranković/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.