PREMINUO POZNATI VODITELJ U 33. GODINI ŽIVOTA: Njegov suprug saopštio TUŽNE VESTI...
Foto: Profimedia

nije više izdržao

PREMINUO POZNATI VODITELJ U 33. GODINI ŽIVOTA: Njegov suprug saopštio TUŽNE VESTI...

Met je preminuo u 33. godini života

Objavljeno:

Voljeni voditelj Fox News-a, Met Napolitano, umro je samo dva dana pre Božića nakon što se borio sa autoimunom bolešću. Napolitano je imao samo 33 godine kada je preminuo u subotu od infekcije usred njegovih tekućih zdravstvenih borbi.

Dugogodišnji voditelj i reporter audio mreže Fox News brzo se popeo na korporativnoj lestvici. Poslednjih godina bio je poznat po svojim sportskim komentarima i imao je privilegiju da prati Super Bol, Svetsku seriju, Dejton 500 i mnoge druge poznate sportske događaje.

Napolitanov muž, sa kojim je bio u braku sedam meseci, Riki Vitkomb, odao je iskreno priznanje svom partneru na X-u (bivšem tviteru).

- Teška srca moram da podelim da je moj suprug Met Napolitano preminuo juče ujutru - napisao je Vitkomb i dodao:

- Voleo je svoj posao i voleo je da prenosi vesti na vaše radije i televizije. Iskren novinar kome je zaista stalo do činjenica. Možete mu zahvaliti za poslednji trenutak kada su Džetsi pobedili danas.

Suzan Skot, izvršna direktorka Fox News-a, rekla je:

- Met je radio sve, od voditeljstva do pisanja i produkcije za naše audio platforme i voleo je da radi u oblasti novinarstva koje je trenirao ceo svoj život. Fox karijeru je započeo 2015. kao pisac za naš posvećeni novinski kanal SiriusKSM Fox News Headlines 24/7. Tamo je brzo pokazao svoje veštine pisanja, produkcije i emitovanja. Ubrzo je postao sportski izveštač za službu i dalje se istakao na toj poziciji.

Bonus video:

00:09

Espreso na festivalu Street Food u Berlinu

(Espreso/Pink/N.Ž./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.