INFLUENSERKU UBIO MUŽ PRED ĆERKOM (8), A SVE SE DESILO NAKON ZABRANE PRILASKA: Uhodio je, ovo su NAJNOVIJI DETALJI
Foto: Printscreen/Instagram/@_bontiti_

strašno

INFLUENSERKU UBIO MUŽ PRED ĆERKOM (8), A SVE SE DESILO NAKON ZABRANE PRILASKA: Uhodio je, ovo su NAJNOVIJI DETALJI

Njena najmlađa čerka svedočila je pucnjavi i policiji je rekla da je njen otac povukao obarač, a evo šta se od detalja slučaja sve pojavilo

Objavljeno: 13:22h

Već smo pisali o tome da je havajsku influenserku Teresu Kačuelu (33) ubio njen suprug pred očima njihove osmogodišnje ćerke, i to samo dve nedelje nakon što je podnela zahtev za zabranu prilaska protiv njega.

Kako prenosi Daily Mail, majka troje dece upucana je u glavu i ubijena u utorak ujutro na parkingu centra Pearlridge na Havajima, tokom božićne kupovine.

Njena najmlađa čerka svedočila je pucnjavi i policiji je rekla da je njen otac povukao obarač.

Počinilac Džejson Kačuela (44) pobegao je s mesta nesreće u sivoj Mazdi, a kasnije je pronađen mrtav u blizini. Navodno se sumnja na samoubistvo.

Do pucnjave je došlo samo dve nedelje nakon što je Teresa izdala zabranu prilaska svom suprugu, optuživši ga za uznemiravanje i uhođenje, te je rekla sudu da to radi "kako bi zaštitila sebe" i svoju decu.

U zahtevu za zabranu prilaska napisala je kako je on više puta pred njom pretio da će se ubiti, pokušao jeda joj "provali garažna vrata", skrivao se ispod njenog automobila u njenoj garaži i držao nož pod vratom, te ju je pritom zastrašivao i traumirao.

Njegovo ponašanje prijavila je policiji, a u prijavi je napisala da on poseduje više vrsta vatrenog oružja.

"Pokušavala je da ispriča policajcima sve probleme koji su se događali u vezi s pištoljem koji je on potegao na nju već nekoliko puta. Pretio joj je smrću. Nikada ga nisu uhapsili, a znali su da poseduje oružje, znali su da je pokušao da preti. Pretio je da će ubiti decu i nju u garaži", ispričala je Teresina majka Lusita Ani-Nihoa za Hawaii News Now.

"Sud nije bio tu za nju. Sistem ju je izneverio. A sada je više nema. Njena najmlađa ćerka je ta koja je sve to gledala. Ona je istraumirana. Ona ima toliko vere, ta devojčica, upravo je počela da se moli. Ona ne veruje da njene mame više nema. Ni ja ne mogu da verujem u to", dodala je skrhana majka.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/@_bontiti_

Ani-Nihoa je rekla da je par 11 godina imao problema u braku i da je Kačuela nedavno podnela zahtev za razvod, priznavši rođacima da ju je muž zlostavljao.

"Htela je da ga ostavi, ali on to nije prihvatao. Pokušao je da je kontroliše, sa svime... Gde će ići, šta će raditi...", otkrila je majka ubijene.

Porodica je pokrenula GoFundMe za pomoć s troškovima sahrane i podrške za decu.

Bonus video:

00:08

Nina Seničar američiki Božić proslavila po srpski

(Espreso/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.