SAHRANJEN ČUVENI GLUMAC: Evo gde će POČIVATI čovek kojeg su VOLELE MNOGE GENERACIJE
Glumac, Foto: prentscreen/youtube/Abeer Khalifa

ODLAZAK

SAHRANJEN ČUVENI GLUMAC: Evo gde će POČIVATI čovek kojeg su VOLELE MNOGE GENERACIJE

Čuveni glumac umro je 8. decembra od kongestivnog zatajenje srca

Objavljeno:

Rajan O'Nil sahranjen je u Los Anđelesu na groblju Westwood Memorial Park. Počiva pored slavne glumice Fare Foset sa kojom je imao kontroveznu vezu. Čuveni glumac umro je osmog decembra od kongestivnog zatajenje srca, kako je saopšteno. Bolovao je i od leukemije i raka prostate. Imao je 82 godine.

Na sahrani glumca Rajana O'Nila bilo je oko 25 ljudi, među kojima su i njegova bivša supruga Li Tejlor - Jang koja je uplakana stajala pored njegovog kovčega, njegov sin Patrik O'Nil i najbolja prijateljica Fare Foset Alan Stjuart. Sahrana je počela oko 11 sati ujutru, piše danas Daily mail koji donosi ekskluzivne detalje o tom događaju.

Rajan O'Nil i Fara Foset imali su veoma burnu vezu koja je trajala tri decenije, sve do njene smrti 2009. Slavna glumica preminula je od raka, u 62. godini.

Fara je od 1973. do 1982. bila u braku sa Lijem Mejdžorosom, kada su se razveli, ona je već bila u vezi sa O'Nilom, sa kojim je počela romansu 1979.

Veza je bila ispunjena raskidima i pomirenjima, tokom jedne pauze ona se zabavljala sa producentom Džejmsom Orom- taj odnos bio je ispunjen nasiljem čija je žrtva bila Fara.

Foset je sa Rajanom 1985. dobila sina Redmonda. Glumica je svog nevenčanog supruga 1997. uhvatila u krevetu sa glumicom Lesli Stefanson. Nakon raskida njihova ćeka Tejtum izjavila je da je glumac bio nasilan prema njenoj majci: "Tukao ju je".

Kontroverzan par pomirio se 2001. Ona je ubrzo obolela od raka debelog creva. Njena borba prikazana je u dokumentarnom filmu "Farina priča". Mnogi su bili iznenađeni kada je 2009. saopštila da će se udati za Rajana, preminula je tri dana kasnije.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.