OVAJ ČOVEK IZNEO NOVE DETALJE IZ ŽIVOTA METJUA PERIJA: Jednu stvar NIKO NIJE NI SLUTIO, prisetio se PROŠLOSTI
Metju Peri, Foto: Profimedia

EMOTIVNO

OVAJ ČOVEK IZNEO NOVE DETALJE IZ ŽIVOTA METJUA PERIJA: Jednu stvar NIKO NIJE NI SLUTIO, prisetio se PROŠLOSTI

Glumac je otkrio da je Perija poznavao dugi niz godina i da su bili dugogodišnji prijatelji

Objavljeno:

Džordž Kluni (62) progovorio je o svom dugogodišnjem prijatelju Metjuu Periju i njegovoj preranoj i tragičnoj smrti. Kluni je promovisao svoj novi film „The Boys In the Boat“, koji je od Božića u bioskopima, pa govorio o preminulom prijatelju u intervjuu za Deadline.

Glumac i reditelj otkrio je da je Perija, koji je u trenutku tragične smrti imao 54 godine, poznavao od 16. godine i da su bili dugogodišnji prijatelji. Takođe, priznao je da Periju hit sitkom „Prijatelji“ nije donosio sreću.

Nije bio srećan. To mu nije donelo ni radost ni sreću ni mir“, rekao je Kluni tokom intervjua, dodavši da mu je ulazak u sitkom doslovno bio najveći san.

Znao sam Meta otkad je imao 16 godina. Zajedno smo igrali tenis. On je oko 10 godina mlađi od mene. I bio je sjajan, smešno, smešno, smešno dete“, rekao je Kluni.

„Bio je dete i sve što bi rekao nama, mislim meni, Ričardu Kindu i Grantu Heslovu, bilo je, samo ‘želim ući u sitkom, čoveče. Samo želim redovno da učestvujem u sitkomu i bio bih najsrećniji čovek na svetu‘. I dobio je verovatno jedan od najboljih ikad", priseća se Kluni.

Kluni i Peri proslavili su se u isto vreme. Kluni sa serijom „Urgentni centar“, a Peri s „Prijateljima“ koji su debitovali 1994. Obe serije emitovale su se četvrtkom uveče.

„Bili smo u "Warner Brothersu", bili smo tamo jedan pored drugoga i bilo je teško gledati jer nismo znali šta prolazi kroz njega“, priča Kluni.

Jednostavno smo znali da nije srećan i nisam imao pojma šta radi, 12 Vikodina dnevno i sve ono o čemu je pričao, sve te srceparajuće stvari“, izjavio je Kluni misleći na Perijevu knjigu „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing“ iz 2022.

„I to vam samo govori da uspeh, novac i sve te stvari ne donose automatski sreću. Morate biti zadovoljni sobom i svojim životom“, poručuje.

Prijatelji“ su se prikazivali 10 sezona od 1994. do 2004. s Perijem koji je glumio u celoj seriji. „Urgentni centar“ trajao je 15 sezona iako ju je Kluni napustio nakon pete sezone, pa se vratio za epizodu 6. sezone i finale serije 2009. godine.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Jutarnji/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.