SVAKA KUĆA JE BRUJALA KADA JE ZAVELA PASTORKA (13): Glumica je bila MALA OD SKANDALA, BIOGRAFIJA će vas ZAKUCATI
Glorija Grejam, Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

SVAKA KUĆA JE BRUJALA KADA JE ZAVELA PASTORKA (13): Glumica je bila MALA OD SKANDALA, BIOGRAFIJA će vas ZAKUCATI

Želela je da umre u gradu svog izabranika jer nije htela da se vrati u Ameriku u kojoj bi je čekala porodica koja ju je zbog postupaka osuđivala

Objavljeno:

Glorija Grejam je bila jedna od sjajnih holivudskih glumica. Njen talenat i lepotu niko nije osporavao. Iako je živela samo 57 godina, uspela je da ostavi trag na polju ove umetnosti, a ostala je upamćena i po brojnim skandalima.

Glorija je rođena je 1923. godine u Kaliforniji. Majka joj je bila glumica pa je i sama odlučila da krene tim stopama. Već sa 29 godina dobila je Oskara za ulogu u filmu "Grad iluzija".

No, skandalozno ponašanje je ipak došlo u prvi plan i pratilo je tokom karijere. Holivud joj nije oprostio to što je bila jedna od prvih dama o kojoj se javno pričalo da je skandal majstor i da je u krevet odvela svog 13-ogodišnjeg pastorka, inače sina njenog drugog supruga.

1 / 6 Foto: Profimedia

Udavala se četiri puta i imala je isto toliko dece, ali njena najveća ljubav zadesila ju je zapravo nekoliko godina pred smrt. Upoznala je Pitera Tarnera. Kada su se sreli, ona je imala 55, a on 26 godina.

Ljubav je trajala kratko jer je posle skoro dve i po godine, ona umrla od raka. Iako je tokom života uživala u bogatstvu i vili odmah do one u kojoj je obitavao Hemfri Bogart, na kraju je ostala bez ičeg.

Njen talenat i lepotu niko nije osporavao
Njen talenat i lepotu niko nije osporavaofoto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Umrla je u Njujorku, u stacionaru, 5. oktobra 1981. od raka dojke. Iako je ceo život živela glamurozno, na kraju nije imala ništa. Poslednje godine je provela na grbači roditelja njenog poslednjeg ljubavnika Pitera Tanera.

Želela je da umre u gradu svog izabranika jer nije htela da se vrati u Ameriku u kojoj bi je čekala porodica koja ju je zbog postupaka osuđivala.

Bonus video:

02:51

NATAŠU BEKVALAC VIŠE NE ZANIMAJU MUŠKARCI?! Nakon pitanja novinara o potencijalnom dečku, pevačica ŠOKIRALA odgovorom

(Espreso/Blic/Milica Milojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.