ANĐELINA DŽOLI OBOLELA OD OPAKE BOLESTI NAKON RAZVODA: Glumica priznala da joj se zdravlje JAKO POGORŠALO, JEZIVO!
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

daleko bilo!

ANĐELINA DŽOLI OBOLELA OD OPAKE BOLESTI NAKON RAZVODA: Glumica priznala da joj se zdravlje JAKO POGORŠALO, JEZIVO!

Anđelina Džoli priznala da joj se zdravlje pogoršalo

Objavljeno:

U najnovijem intervjuu, koji je dala za Wall Street Journal, Anđelina Džoli je priznala kako, da danas bira čime bi se u životu bavila, nikada ne bi postala glumica. Možda bi uzela u obzir pozorišne daske, ali život i karijeru u Holivudu više nikada ne bi odabrala.

"Danas ne bih odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja, niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morati da delim", započela je glumica svoju ispovest. Kako je rekla, više od dva decenije pod tako intenzivnim interesovanjem javnosti, uzelo je svoj danak, a sve se dodatno pojačalo nakon njenog razvoda od Breda Pita, kada je postala meta tabloida.

Priznala je da joj je sve to izazvalo toliki stres da je 2018. godine, tokom snimanja Diznijevog nastavka "Grdana: Zla vila 2" primetila da joj se glas u potpunosti promenio od trenutka kada je prvi put snimala pomenuti film. "Moje telo reaguje na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest meseci pre razvoda iznenada sam dobila Belovu paralizu", rekla je, dodavši da u Los Anđelesu nema društveni život.

1 / 4 Foto: Profimedia

Otkrila je kako s vremenom planira zauvek da napusti Los Anđeles i provodi više vremena u svom domu u Kambodži. "Nakon razvoda izgubila sam sposobnost da živim i putujem slobodno. Preseliću se kad budem mogla, jer od svih mesta na svetu, Holivud nije zdravo mesto za život", rekla je Džoli.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Wall Street Journal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.