BIVŠI JOJ PREMINUO NA ROĐENDAN, A ONA KONAČNO PROGOVORILA O VEZI SA NJIM: Ovo su svi ČEKALI, ovako će ga PAMTITI
Foto: prentscreen/youtube/Crazy Caveman

sve interesuje

BIVŠI JOJ PREMINUO NA ROĐENDAN, A ONA KONAČNO PROGOVORILA O VEZI SA NJIM: Ovo su svi ČEKALI, ovako će ga PAMTITI

Glumica se osvrnula na gubitak Perija, koji je preminuo u oktobru u 54. godini

Objavljeno: 07:46h

Džulija Roberts prisetila se svog bivšeg dečka, zvezde "Prijatelja" Metjua Perija koji je preminuo baš na glumičin rođendan (28. oktobar).

U intervjuu za "Entertainment Tonight", glumica se osvrnula na gubitak Perija, koji je preminuo u oktobru u 54. godini.

"Iznenadna smrt bilo koga tako mladog je srceparajuća", rekla je Roberts. "Mislim da, znate, to nam samo pomaže da samo cenimo ono što imamo i da nastavimo na pozitivan način koliko god možemo".3

Par je izlazio oko tri meseca 1990-ih, otprilike u vreme kada se Roberts pojavila kao gostujuća zvezda u seriji "Prijatelji". Međutim, mnogi navode da je upravo Perijeva najveća ljubav bila Džulija...

Peri je pisao o njihovoj kratkoj romansi u svojim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar".

"Poslao sam joj tri tuceta crvenih ruža i na kartici je pisalo: ’Jedina stvar koja je uzbudljivija od izgleda da učestvuješ u šou je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće", napisao je on u svojoj knjizi.

Roberts je, napisao je, izgledala kao da je "stavljena na ovu planetu da izmami svetu osmeh, a sada, posebno, meni. Smejao sam se kao neki 15-godišnjak koji prvi put ide na sastanak."

Roberts je rekla za ET da ima "samo pozitivne misli i osećanja" o svom vremenu na setu Prijatelja, glumeći bivšu drugarica iz razreda Perijevog lika, Čendlera Binga. Njen novi film "Ostavi svet iza sebe" ima referenci iz "Prijatelja".

Njena partnerka u filmu Maheršala Ali je rekla: "Prelepo što je dobio počast na takav način, kao i serija i to u isto vreme.", rekla je za ET.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/CNN/A.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.