VATRENA PLAVUŠA (56) ZALUDELA MUŠKI ROD, JAČA OD MNOGO MLAĐIH: Kada je vidite sve će vam BITI JASNO, brutalna je!
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

mašala

VATRENA PLAVUŠA (56) ZALUDELA MUŠKI ROD, JAČA OD MNOGO MLAĐIH: Kada je vidite sve će vam BITI JASNO, brutalna je!

Prelepa Pamela Anderson i u šestoj deceniji oduševljava široku javnost svojim izgledom

Objavljeno: 20:14h

Američka glumica i jedna od najpoželjnijih žena na planeti, Pamela Anderson, očarala je svoje obožavatelje svojim mladalačkim izgledom i licem bez šminke. Na fotografiji je pozirala u svojoj kući na obali okeana, a sliku je objavila na profilu na Instagramu.

56-godišnja Pamela Anderson koja je nedavno otkrila da je u potpunosti odbacila šminku i da je to za nju baš oslobađajući osećaj, na fotografiji takođe pozira čistog lica, dok njena prirodna lepota dolazi do izražaja.

"Uglavnom sam kod kuće — sa svojim životinjama, na okeanu obasjanom svetlošću. Čitam, pišem i sanjam...", napisala je Pamela uz fotografiju.

"Hvala što si sam pokazala ovu lepotu", "To se zove živeti život", "Tako si predivna", "Jednostavno lepotica, divim se ovoj ženi", "Hvala ti što izgledaš kao jedna od nas","Drago mi je da si pronašla svoj mir", "Blistaš! Posebna je čarolija u kući ispunjenoj s ljubavi i u društvu životinja", "Uživaj samo", "I dalje si jako seksi", "Oduzimaš nam dah", "Kraljica", "Najseksi plavuša na svetu", komentirali su njeni pratioci.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.